resim yok
21 Mayıs 2014 - 14:17
Magazin

Capri tatili!

'Uçurum' dizisiyle tanınan, en son Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Düşler ve Umutlar'da rol alan Denise Capezza, dizisi yayından kaldırılınca İtalya planları yapmaya başladı.


İşte detaylar:

 

ÜLKESİNE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Düşler ve Umutlar dizisinde rol alan Denise Capezza dizi yayından kaldırılınca ülkesine dönme kararı aldı.

İtalyan oyuncu Denise Capezza, oynadığı dizinin yayından kaldırılması üzerine İtalya'ya geri dönüş kararı aldı.

 

İTALYA PLANLARI

'Uçurum' dizisiyle tanınan, en son 'Düşler ve Umutlar'da rol alan Denise Capezza, dizisi yayından kaldırılınca İtalya planları yapmaya başladı.

 

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA...

Napoli doğumlu genç oyuncu, önümüzdeki haftalarda birkaç aylığına İtalya'ya gidecek.[reklam]

Ancak Capezza'nın niyeti, tatil sonrası dönüp kariyerine yine Türkiye'de devam etmek.

 

CAPEZZA KİMDİR?

Denise Capezza (Napoli, İtalya) İtalyan oyuncusu. 1.71 cm olan bir oyuncudur. Ayrıca göz rengi yeşil, saç rengi kahverengidir.

Profesyonel olarak bale ve modern dansla da ilgilenmektedir. Duyusal deneyim, metin ve karakter analizi, doğaçlama, hareket/sahne, şarkı, konuşma ve beden dili dallarında birçok yönetmenden dersler aldı.

22 yaşında olan başarılı oyuncu 1.71 boyunda. İtalyan bir aileden gelen güzel oyuncu, İtalya’da moda, balerinlik ve oyunculuk üzerine eğitim almış.  Aynı zamanda Napoli ve Roma’da yaşamış olan Denise Capezza İstanbul’da hiç yabancılık çekmemiş.

 

 

BERK OKTAY YENİ DİZİ İLE GELİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin