Güzelleşmek uğruna 81 yaşında bıçak altına yattı!

Bekarlığa hazırlık estetiği yaptırmış!

resim yok
13 Aralık 2013 - 09:06
Magazin

Estetikçide 5 saat!

 

Yeni hayata sıfır başlangıç!

 

Bekarlığa hazırlık estetiği yaptırmış!

Eşiyle boşanmaya hazırlanan 81 yaşındaki işadamı Kemal Gülman'ın, 18 Kasım'dan beri ortalarda görünmeme nedeni; beş saat süren kapsamlı bir estetik operasyonmuş!

 

İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un özel haberi:

 

BOMBA HABER!

''Eşi Feryal Gülman'ın, aldatıldığı iddiasıyla 200 milyon liralık tazminat istemiyle boşanma davası açtığı Kemal Gülman'la ilgili bomba bir haberim var!

Sıkı durun; okuyunca siz de şok olacaksınız! 1932 doğumlu, yani 81 yaşında olan Kemal Bey, güzelleşmek uğruna bu yaşta bıçak altına yatmış! Evet, yanlış okumadınız...

 

BEŞ SAAT SÜRELİ OPERASYON

Uzun süredir gıdısı ve boynundaki sarkmalardan rahatsız olduğunu öğrendiğim Kemal Bey, yaklaşık beş saat süren bir operasyonla alt yüzünü, gıdısını ve boynunu gerdirtmiş...

 

SERDAR EREN GENÇLEŞTİRMİŞ

En son 18 Kasım'da Fransız Konsolosluğu'ndaki bir davete katılan ve ardından sırra kadem basan Kemal Bey'i birkaç gün önce görenler, yüzündeki değişikliği anlata anlata bitiremedi.[reklam]

DELİKANLI GİBİ...

Henüz basının da olduğu bir davete katılmadığı için biz görme şerefine nail olamadık ama görenler, 81 yaşındaki Kemal Bey'in delikanlı gibi olduğunu söyledi.

Kulislerde konuşulanlara göre; Kemal Bey'i gençleştiren isim ise ünlü estetik cerrah Serdar Eren'miş.

Kadınların randevu alabilmek için peşinden koştuğu Eren, bu kez hünerlerini Kemal Bey'in yüzünde göstermiş.

Benim en takdir ettiğim taraf ise, Kemal Bey'in cesareti. Kemal Bey'den yaşça daha küçük insanlar, elzem olan ameliyatlarını yaptırmaktan korkarken, Kemal Bey'in bu yaşta narkoz alması ilginç tabii.

21 yıllık eşi Feryal Hanım ile boşanma arifesinde olan Kemal Gülman, bekarlık günlerinde daha iyi görünmek istedi anlaşılan!!!''

 

 

ESKİ SEVGİLİYE NİSPET! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin