Gypsy'de Naomi Watts'ın rol arkadaşı belli oldu

Netflix'in 10 bölümlük sipariş alan yeni psikolojik gerilim türündeki dizisi Gypsy'de Billy Crudup, Watts ile birlikte rol alacak.

Volkan Küçükel
19 Ağustos 2016 - 10:21
Magazin

Naomi Watts sonunda rol arkadaşını buldu: Billy Crudup.

NAOMI WATTS VE BILLY CRUDUP AYNI PROJEDE

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Netflix'in 10 bölümlük sipariş alan yeni psikolojik gerilim türündeki dizisi Gypsy'de Crudup (Watchmen), Watts ile birlikte rol alacak.

GYPSY'NİN KONUSU

2017 senesi içinde prömiyerini yapması planlanan dizinin hikayesi Jean Holloway (Watts) isimli bir terapistin hastalarına yakın olan insanlarla samimi ve zahmetli ilişkiler geliştirmesi üzerine odaklanıyor.

CRUDUP'UN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Tony ve SAG Award organizasyonlarından ödülle dönmüş Crudup dizide kızlarının sevgi dolu babası, Jean'in kocası Michael karakterine hayat verecek.

16-08/18/billy-crudup-netflix.jpg

AKTÖRÜN KARİYERİ

Genellikle sinemadaki işleri ile tanıdığımız Crudup için bu proje kendisi adına ilk önemli televizyon projesi diyebiliriz. Şu sıralar Annette Bening, Elle Fanning ve Greta Gerwig ile birlikte rol alacağı 20th Century Women filminin çekimleriyle meşgul olan aktör son düzenlenen Oscar Ödülleri organizasyonunda en iyi film seçilen Spotlight'ın da kadrosunda yer alırken yakın zamanda Alien: Covenant ve Life at These Speeds filmlerinde de karşımıza çıkacak.

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Senaryo yazarı-uygulayıcı yapımcı Lisa Rubin'den (I Was Here) çıkan Gypsy'nin ilk iki bölümünün yönetmenliğini 'Fifty Shades of Grey's'in yönetmeni Sam Taylor-Johnson üstlenecek.

Jean Holloway'in serüvenini izleyeceğimiz dizi Universal Television ve Working Title ortak yapımcılığında hazırlanıyor. Working Title başkanı Liza Chasin, Andrew Stearn ve Rubin ile birlikte Tim Bevan ve Eric Fellner dizinin yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Gypsy, geride bıraktığımız Ocak ayı içinde sipariş edilmişti. Dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin