Haftanın magazin bombaları! Çok konuşulanlar!

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

resim yok
28 Temmuz 2013 - 09:54
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

KIVANÇ O KIZLA EVLENMEZ

Azra Akın'la 11 yılda dört kez ayrılıp bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, yaklaşık 2 aydır beraber olduğu Fransız model Florence Eugene ile evlilik yolunda ilerliyor. Tatlıtuğ, 5 ay önce yollarını ayırdığı Akın'dan sonra ilk kez sevgilisini ailesiyle tanıştırdı. Birlikte kamera karşısına geçtikleri dondurma reklamından sonra yakınlaşan âşıklar, Bodrum'da Tatlıtuğ Ailesi'nin diğer üyeleriyle bir araya geldi. Anne Nurten ve baba Erdem Tatlıtuğ'la uzun süre sohbet eden güzel manken, gecenin sonunda onayı almayı da başardı.

Azra Akın'la defalarca ayrılıp barışan Tatlıtuğ'un, henüz iki aydır birlikte olduğu sevgilisiyle aldığı evlilik kararı biraz acele olmadı mı? 11 yıllık ilişkisini evliliğe götüremediği düşünülürse bu kez yeni ilişkisi nihayete erecek mi dersiniz?

Kıvanç Tatlıtuğ'un evlilik kararı alacağını sanmıyorum. Henüz işi ile ilgili yapması gereken çok şey var. Bu tarz sanatçıların da evlenme olasılıkları çok düşük. Eğer evlenirse reytingi düşer. O da bunun farkındadır. Zaten piyasa da onu evlendirmez. Kıvanç'ın sevgilisinin de evlilik için yanıp tutuştuğunu düşünmüyorum. Kıvanç'ın ailesiyle ilişkileri çok sıcak. Hayatına giren kişileri de hemen ailesiyle tanıştırıyor. Tanıştırma gecesinden fotoğraflar ortaya çıkınca da ilişkinin hemen ciddiyete bindiği söylentileri etrafta dolaşmaya başladı. Kıvanç'ın şu anda yapacak işi yok. Her şey tozpembe geliyor onlara. Ancak yeni sezonda işlere bir başlasın, başını kaşıyacak vakti olmayacak. Bu yüzden de ilişkilerinin kısa süreli olacağını düşünüyorum.

EBRU ŞALLI KOCASINI ALDATTI MI?

Medyanın örnek çiftlerinden olan Ebru Şallı ile Harun Tan, sürpriz bir şekilde boşandı. Bu evliliğin bitiş nedeni olarak ihanet iddiaları ortalarda dolanmaya başladı. Her iki taraf da iddiaları reddetse de kafalarda soru işareti kaldı.
Birbirlerine bu kadar âşık çiftin duygularının bir anda bitmesi sizce de kafa karıştırmıyor mu? Her fırsatta ne kadar mutlu olduklarını dile getiren çiftin evliliğinin bitiş nedeni nedir? Ebru Şallı'nın ismi açıklanmayan bir işadamı ile aşk yaşaması iddiasının aslı astarı var mı?

Bu boşanmayla ilgili çok ilginç bir durum var. Genelde Türkiye'de boşanma sonrası erkek ceketini alır ve evden çıkar. Bu kez tam tersi oldu. Ebru kıyafetleri dışında bir tek eşya bile almadı evden. Kendisine Ulus'ta sıfırdan bir ev kurdu. Çocukları da paylaştılar. Bunun da nedeni büyük çocukları Beren'in tenişçi oluşu. Muhtemelen Türkiye'nin en iyi tenisçilerinden biri olacak. Türkiye'yi dünya çapında temsil bile edebilir. Baba oğulun tenis merakı var. Beren'in bu konuda gittiği kurs da var. Antrenmanları var ve bunun yanı sıra yurt dışında da maçlara gidiyor. Anne baba ayrıyken, babanın çocuğunu yurt dışına çıkarabilmesi için sürekli velayet alması gerekiyor. Harun Bey bu konuyu Ebru'ya açıklamış, ona da mantıklı gelince böyle bir karar vermişler. Zaten boş vakitlerinin çoğunu annesinin yanında geçiriyor. Şu anda da hep beraber tatildeler. Bu ilişkinin ihanet nedeniyle bittiğini düşünmüyorum. Ebru'yla bu konuyu konuştum. Açıkladıklarının dışında başka bir neden olmadığını söyledi. Olsa zaten duyulurdu. İki çocuğu var. Bunun yanı sıra programı var. Ne ara çapkınlık yapmaya vakit bulacak? Alışılmışın dışında bir boşanma olduğu için insanlar acaba mı dedi. Ebru net bir şekilde ilişkilerinin tamamen sevgilerinin, hatta sevgiden de öte saygının bitmesinden kaynaklandığını söyledi. En ufak bir nedenden dolayı kavga çıkar olmuş. Çocukları da bu ortamda büyütmemek adına boşanma kararı almışlar. Medeni bir şekilde ayrıldılar. Bunun altında başka bir şey aranmaması gerektiğini düşünüyorum.
[reklam]
81'LİK EŞİNDEN PARA KOPARTMAK İÇİN Mİ ALDATMA OLAYINI UYDURDU?

Sosyetenin en ünlü ismi Feryal Gülman (49), Türkiye'nin 50. zengini olan eşi Kemal Gülman'a boşanma davası açtı. 81 yaşındaki eşinin, kendisini 22 yaşında bir kızla aldattığını öne süren Gülman, 100 milyon maddi, 100 milyon da manevi tazminat istiyor. Feryal Hanım ayrıca; mal paylaşımı, oğlunun velayetinin kendisine verilmesini, oğluna aylık 25 bin TL ve kendisine de 200 bin TL tedbir nafakası bağlanmasını istedi.

Ortaya da birçok iddia atıldı. Feryal Gülman'ın bir süredir H.A. isimli işadamıyla görüştüğü, boşanmak için uzun zamandır plan yaptığı, Kemal Gülman'ın üzerine kayıtlı bazı mal varlıklarını üzerine alınca da mahkemeye başvurduğu öne sürüldü. İşin aslı astarı nedir?

Bu olay hepimize sürpriz oldu. Çok vahim bir durum. Konunun birçok yönü var. 22 yaşındaki kızın da psikolojisi ne durumda merak ediyorum. 81 yaşındaki bir adama âşık olması gibi bir şey söz konusu bile olamaz. Babası değil, dedesi yaşında bir adamdan bahsediyoruz. Kimse 81 yaşındaki Kemal Bey için de, "Aşık olmuş, size ne" diyemez. Eğer bu ilişki doğruysa ben bu kızın tamamen hayatını kurtarmak için böyle bir ilişki içine girdiğini düşünüyorum. Feryal Hanım bu kadar feryat figan olduğuna göre demek ki ortada birtakım gerçekler var. Uzun süre hafiyelik yapmış. Elinde belgeler olmasa bu iş bu kadar ortalığa saçılmazdı. İşin ilginci Kemal Bey de hiç konuşmuyor, onun yerine oğlu ve gelini konuşuyor. Belki de mallar bölünecek diye tutuştu herkes. 22 yaşındaki kızın nikâh isteyeceği çok açık zaten. Kemal Bey'in oğlu ve gelini de bu gibi bir durumda malların bir kısmının da bu sefer genç kıza kalacağını düşündükleri için Feryal Hanım hakkında birtakım iddialar ortaya atıyor olabilir. Gülman ailesi, özellikle de Feryal Hanım basında çıkmaya çok meraklıydı. Dergilerde, gazetelerde boy boy fotoğrafları çıktı. Şimdi de bunu yaşıyor. Onlardan daha zengin olan aileler bile bu kadar göz önünde olmadı. Şimdi her gün başka bir iddia ortaya atılacak. Hatta en son Feryal Hanım'ın H.A. isimli bir iş adamıyla ilişkisi olduğu söylentisi yayıldı. Feryal Hanım'ın nereden buralara geldiği de didiklenmeye başladı. Evlenmeden önce Feryal Hanım Kemal Bey'in sekreteriydi. Bundan sonrası çirkinlik ötesine gidecek. Herkesin midesi bulanacak. Bir de müthiş paralar havada uçuşuyor. Korkunç derecede yüksek tazminat ve nafakalardan bahsediliyor. Bu aile bunu hak ediyor muydu? Bunları yapmak zorundalar mıydı? İddialar bunlarla sınırlı kalmayacak. Bu hikâye tam Dallas'a dönecek. Yurt dışında bile bu kadarı yoktur. Brezilya dizisi olur bu konudan. Çok da reyting alır. Aşk-ı Memnu'dan daha beter bir durum bu.

OKTAY YERDEN GÖĞE KADAR HAKLI

Oktay Kaynarca, Ortakent'te Hande Subaşı ve Tamer Pabuçcuoğlu ile deniz keyfi yaptı. Subaşı ile birlikte yüzdüğü sırada görüntülendiğini fark eden Kaynarca, 'görüntüler yanlış bir algı yaratabilir' endişesiyle denizden çıkarak gazetecilere bağırmaya başladı. Muhabirler de, kendilerine hakaret ettiğini söyledikleri ünlü oyuncudan şikâyetçi oldu. Jandarmanın gelmesi üzerine olayı haber alan Selçuk Yöntem, iki tarafı da sakinleştirdi. Subaşı, Kaynarca ve diğer oyuncu dostlarıyla birlikte denize girdiklerini söyleyerek "Aile ortamında yüzdük. Ben kocamla çok mutluyum" dedi.

Oktay Kaynarca, durup dururken verdiği tepkiyle olayları daha da büyüttü. Basın, Hande Hanım'ın mutlu bir birlikteliği olduğunu zaten biliyorken bu gereksiz müdahalenin nedeni ne olabilir?

Görüntülendiği her kadınla adının çıkmasından bıktı bu adam. Hemen "aşk" iddialarının ortaya atılacağını bildiği için anında tepki gösterdi. Oktay'la da konuştuk bu konuyu. Hande Subaşı yeni evlendi. Eşi de Oktay Kaynarca'nın arkadaşı. Orada Hande'nin eşi yanlarında olmadığı için saçma sapan şeylerin yazılabileceğini düşünmüş. Fotoğrafta da sadece ikisi var. O yüzden baştan önlem almak istemiş. Oktay kadınlarla arkadaşlık kuramayacak hale geldi. Her görüntülendiğinde tepki gösterdiği için biraz da kendi sebep oldu bunlara aslında ama bu konuda Oktay yerden göğe kadar haklı.

BU İLİŞKİ TARİH OLDU

Meryem Uzerli ile Can Ateş'in geçen yıl Mayıs ayında başlayan ilişkisinde sona gelindiği, ikilinin yollarını ayırdığı ileri sürüldü. Ateş'in iki ay önce "tükenmişlik sendromu" yaşadığı gerekçesiyle apar topar Almanya'ya giden Uzerli'yi ziyaret etmemesi, Türkiye'deki hayatına eskisi gibi devam etmesi bu iddiaları güçlendiriyor.

 



Geçtiğimiz haftalarda oğluyla Çeşme'de tatil yaparken görüntülenen Ateş, birkaç gün önce de İstanbul gecelerinde objektiflere takıldı. Uzerli'nin hayranları da bu aşkın bitip bitmediğinin merakı içinde. İkilinin ilişkisinde son durum nedir? Ateş'in, hastalığı süresinde Uzerli ile ilgilenmediği, ilişkilerinin bu yüzden bittiği iddiaları doğru mu?

Can Ateş her yerde sürekli Meryem Uzerli ile görüştüğünü, Almanya'ya gittiğini, onunla ilgilendiğini söylüyor ama nedense ortada hiç fotoğraf yok. Emin değilim ama meslekteki 25 yıllık deneyimim ve sezgilerim bu ilişkinin Meryem Almanya'ya gittiğinde bittiği yönünde. Gitmeden önce birlikte çıktıkları tatilde ne olduysa oldu. Zaten Meryem yoğun bir tempoda çalışıyordu, üstüne bir de ilişkilerinde yaşadıkları sorun onu bu hale getirdi. İşi de aşkı da gözü görmedi ve ülkesine döndü. Can Ateş ısrarla ilişkinin bitmediğini söylüyor ancak gece gezmelerinden de uzak durmuyor. Meryem'in arkasından yas tutar bir hali de yok.

MODERN GÖRÜNTÜSÜNÜN ALTINDA KISKANÇ BİR ERKEK YATIYOR

Kenan Doğulu'nun romantikliğinden sonra şimdi de kıskanç yanı ortaya çıktı. Ünlü popçu, sevgilisi Beren Saat'in 'Benim Dünyam' filminin çekimleri süresince kalacağı Büyükada'da güzel oyuncudan ayrı kalmamak için bir otelde oda tutmuştu. Sürekli sette bulunan ve ekibin 'enişte' diye seslendiği Kenan Doğulu, geçtiğimiz gün apar topar Büyükada'dan ayrıldı. O gün Beren Saat, filmdeki rolü gereği Uğur Yücel'le öpüşme sahnesi çekecekti. Bu sahneler çekilirken güzel oyuncuya; "Sette oturup seni izleyemem. Ben varken sen de rahat edemezsin" diyen Doğulu da işte bu yüzden Büyükada'yı terk etti. Ancak; sonradan buna pişman olan Kenan Doğulu, kısa süre sonra sevgilisinin gönlünü aldı.

Kenan Doğulu'ya sevgilisinin rol gereği çekmesi gereken özel sahneler ağır mı gelmeye başladı? Bunun nedeni artık Beren'i hayat arkadaşı olarak görmeye başlaması olabilir mi?

Kenan'ın ilk kez böyle bir oyuncu sevgilisi oluyor. Kenan bu tarz konularda hassas birisidir. Çok modern görünür ama bu durumlara dikkat eder. Daha ağır sahneler de olabilir. Sonuçta Beren oyuncu. Kenan da zamanla buna alışacak. Şu anda alışma sürecinde. Bunları aştığı zaman artık hiçbir sorun çıkarmayacak bu gibi durumlarla ilgili. Bu ilişki evliliğe gidiyor. Bir gün evlilik sürpriziyle karşılaşacağız, bunu çok net söyleyebilirim.

BU İDDİALARIN ASLI ASTARI YOK

Deniz Akkaya'nın kıskançlığı, işadamı Volkan Akçıray'ı bezdirdi! Birkaç kez ünlü modelle buluşan Akçıray, Deniz Akkaya'nın hesap soran telefonları karşısında bunaldı. İddiaya göre; Akkaya ile ilişkisini yeniden gözden geçiren Akçıray'ın Twitter'a yazdığı şu cümle de manidardı: "Her insan kendine yakışanı yapar. Çünkü kalite tesadüf değildir."

Bir süredir Deniz Akkaya ile flört eden işadamı Volkan Akçıray, ünlü modelin kıskançlık krizleri yüzünden çılgına döndü. Akkaya'nın bunaltıcı tavrı nedeniyle ilişkinin uzun soluklu olmayacağını, Akkaya'nın bu birlikteliğinin de hüsranla sonuçlanacağını söyleyebilir miyiz?

Geçenlerde bir arkadaşım geldi. Volkan Akçıray'ın yakın arkadaşıymış. Hatta Deniz'le de sürekli beraberlermiş. Aralarında bir ilişki olmadığını, çok iyi arkadaş olduklarını, birbirlerine kavalyelik yaptıklarını iddia etti. Bu iddia doğruysa şimdi çıkan haber çok saçma. Ya da birinden biri arkadaş olduklarını düşünüyor, diğeri de âşık. Ne zaman hislerimi dile getiririm de bu arkadaşlığı ilişkiye dönüştürürüm düşüncesinde. Ben bu haberin doğruluğuna inanmıyorum. Çünkü Deniz hiçbir zaman kıskanç bir kadın olmadı. Kafasına çok şey takmaz. Kimse kıskançlık nedeniyle onunla ilişkisini bitirmemiştir. Belki Deniz bundan sonra sağlıklı bir ilişki yaşamak istediği için yoğurdu üfleyerek yiyor ve sevgilisine göz açtırmıyordur. Deniz'in hayatı bana biraz karışık geliyor. Onun hakkında ne söylesem tam tersi çıkabilir. O yüzden fazla iddialı konuşmak istemiyorum. Zaman bakalım neler gösterecek.

ÇAĞLA İLE ALİŞAN YENİDEN BİR ARAYA MI GELİYOR?

Çağla Şikel ve bir süredir küs olduğu Alişan, önceki gün Nişantaşı'nda buluştu. Arkadaşlarıyla sohbet eden ikilinin neşesi yerindeydi. Alişan, Çağla Şıkel'in kulağına eğilip bir şeyler söyledikten sonra masadan hızla uzaklaştı. Şıkel ise yeni projeler için tatilini bölüp İstanbul'a geldiğini söyledi ancak Alişan'la ilgili detay vermedi.

Sıkı dostlar yeniden bir araya geldi, buzlar eridi. Daha önce birlikte sundukları programlarla büyük başarı yakalayan Alişan ile Çağla, yeni sezon için yine birlikte bir projede mi yer alacaklar?

Birlikte bir projede yer almak için insanların kulağına kar suyu kaçırıyor olabilirler. Birbirlerine dedikleri onca sözden sonra barışıp can ciğer kuzu sarması olmaları enteresan açıkçası. Çağla kocasından çok Alişan'ı görür oldu. Yeni sezonda ikiliyi birlikte bir projede göreceğiz gibi görünüyor.

 

 

ÜNLÜ DİZİ OYUNCUSUNA TECAVÜZ SUÇLAMASI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin