Haftanın magazin bombaları! Şok gelişmeler!

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

resim yok
21 Aralık 2013 - 10:53
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

HACI SABANCI İLE DENİZ AKKAYA BİRLİKTE Mİ?

Manken Özge Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra sosyetik güzel Tuğana Savgı ile aşk yaşamaya başlayan genç işadamı Hacı Sabancı'nın, 3 haftadır ünlü manken Deniz Akkaya'yla birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre; arkadaşları aracılığıyla tanışıp SMS'lerle ilişkilerini geliştiren Hacı Sabancı ile Deniz Akkaya, aşklarını en yakınlarından bile gizliyor. Anadolu Yakası'nda gözlerden uzak lüks balık restoranlarında ve kafelerde buluşan Sabancı ile Akkaya'nın, yılbaşını birlikte geçirmek için özel planlar yaptığı söyleniyor.

Özge Ulusoy ile Deniz Akkaya, daha önce de aynı kişilerle birlikte oldu. Ferruh Taşdemir, Ulusoy ile 1 gün süren evliliğinin ardından Deniz'le birlikte olmuştu. Bu olay, yine iki güzelin de Ozan Çelik'le birliktelik yaşamasıyla tekrarlandı. Şimdi ise Deniz Hacı Sabancı vakası konuşuluyor. İki güzelin aşk savaşının yeni bir perde mi açılıyor?

Aralarında bir yakınlık oldu mu kesin bilmiyorum ama olduysa da bu haberden sonra her şey bitmiştir. Onları yan yana asla göremeyeceğiz. Deniz Akkaya, bir Özge Ulusoy olmayacak. Aynı isimlerle birlikte olmaları konusuna gelirsek… Bu piyasa çok küçük. Sürekli aynı insanlar etrafında dönüyor. Birinin bıraktığını biri alıyor. Aynı insanlarla sevgili olmaları artık anormal bile sayılmıyor.

 

MAĞDUR OLAN EMRAH

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun'u sık sık TV programlarında görmeye başladık. Son olarak bir canlı yayına çıkan Tayfun, babasına ait şarkıları seslendirdi.

Babası hakkında ortaya attığı iddiaların yankısı sürerken Tayfun'un son zamanlarda magazin figürü olarak TV'lerde boy göstermesine ne diyorsunuz? Bu işin sonu nereye varacak?

Emrah 1984 yılından beri piyasada. Bu yıla kadar kaç kere hükümet değişti, cumhurbaşkanları, başbakanlar değişti… Emrah, hep aynı Emrah. Saçları beyazladı ve yaşlandı o kadar. Artık küçük Emrah değil o. Bu yıllar içerisinde birçok meslektaşının adı uyuşturucu, fuhuş, kaçak araç ve daha pek çok operasyona karıştı. Birçok ünlünün başı belaya girerken Emrah'ın adı böyle skandallara hiç karışmadı, dedikodusu bile yapılmadı. Kendini kötü şeylerden koruyan bu adamı bir kadınla vuruyorlar. Emrah her zaman söyler, bir gençlik hatasıydı diye. Oğlunun annesi öyle bir anne ki, çocuğunu yalnız büyüttüğü yıllar boyunca öyle kinlenmiş ki, birkaç yılda bir Emrah'ı karalamak için onu oğluyla vuruyor. Emrah'ın oğlundan tek isteği basından uzak durmasıydı. Ona tüm imkânlarını sundu. Eğitimi, geleceği için çabaladı ancak karşı taraftan bunları gördü. En sonunda yollarını tamamen ayırma kararı aldı, sonrasında bu olayı yine onun aleyhine kullandılar. Emrah bu konuda suçsuzdur. Ben onun arkasındayım. Normalde kadınlar mağdur olur ama bu konuda mağdur olan taraf Emrah.

 

ECE'NİN GÖZÜ AŞKTAN KÖR OLDU

Ece Erken ile Akın Altan'ın ayrılığı kısa sürdü. Yeniden bir araya gelen çift, önceki gün Kuruçeşme'deki Member's isimli bir mekânda eğlendi. Erken çıkışta "Arkadaşça eğlenemez miyiz?" dedi.

Sizin defalarca "Barışsalar bile bu ilişki dikiş tutmaz" demenize rağmen çift bir araya geldi. Ancak Erken'in, "Arkadaşça eğlenemez miyiz?" demesi akılları karıştırdı. Barıştılar ama Ece nazardan korktuğu için mi bunu saklıyor?

Geçen hafta Cuma günü Ece ile gece saat 2'de bir yerde karşılaştık. Yanıma gelip, "Yazdıklarının hepsi sonuna kadar doğru, sen nasıl bir adamsın, bu kadar mı doğru tespitlerin olur" dedi. Pazartesi günü gazetelerde okudum ki, meğer Ece cumartesi akşamı Akın ile barışmış. Diyecek bir şey bulamıyorum, şaşkınım. Aşkın gözü kör oluyor, yapacak bir şey yok. İkisinde de suç bulamıyorum. Söylenebilecek her şeyi söyledim. Hayırlısı olsun.[reklam]

DEMET İLE İBRAHİM BOŞANIYOR MU?

8 yıl önce evlenen ve iki çocuk sahibi olan Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın evleri ayırdığı, boşanmaya sıcak bakmayan Şener'in ise yuvasını kurtarmaya, eşini eve döndürmeye çalıştığı iddiası ortaya atıldı. Çıkan haberler üzerine çiftten açıklama geldi. Kutluay, "Kaç kere açıklama yapacağız bu konuda, yok öyle bir şey! Nereden çıkarıyorlar bu haberleri, bu konularda da konuşmayı sevmiyorum. Huzurumuzu kaçırıyorlar" dedi. Şener ise, "Böyle bir şey yok. Benim ağzımdan herkes duysun ve artık bu haberleri yapmaktan vazgeçsinler. Hiçbir şey ispat etmek zorunda değiliz. Biz ayrılmıyoruz diye bir yerlere çıkacak halimiz yok. Çocuklarımızla gayet mutlu bir aile hayatı yaşıyoruz" dedi.

Her ikisinden de dedikodular üzerine anında sert yanıtlar geldi. Bu iddialar nereden çıkıyor? Birileri bu aileyle uğraşmaya, huzurlarını bozmaya mı çalışıyor?

Dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Bizim kulağımıza öyle şeyler geliyor ki, bunları yazmıyoruz bile. İbrahim babasının evinde kalıyormuş, aynı evdelermiş ama odaları ayırmışlar, ilişki bitmiş, boşanacaklarmış, sadece çocuklar için aynı evdelermiş gibi bir sürü dedikodu dolanıyor kulaktan kulağa. Son dedikodu da İbrahim bulunduğu TV kanalından ihtar almış, boşanırsa orayla ilişkisinin biteceği yönünde. Bunların hepsi dedikodu. Demet çocuklarının üzerine yeminler ediyor böyle bir şey yok diye. O bir anne, saygı duyuyorum. Bu kadar yeminler ettiği için ona inanıyorum. Gerçekten günün birinde bu ilişki biterse de Demet insanların yüzüne nasıl bakacak? Demet, "aramız bu sıralar kötü, her evlilikte böyle şeyler olur" da demiyor. Direkt "hiçbir sorunumuz yok, her şey mükemmel" diyor. İbrahim de söyleyeceğini söyledi. İnatla bu haberler çıktığına göre, birileri bu çiftle uğraşıyor sanırım. Yazık, tek başlarına bir yere gidemez hale geldiler. Onları tek görseler hemen ayrıldılar, boşanıyorlar lafları edilecek. Yazık günah, çocukları var. Durup bekleyeceğiz.

 

AŞK ORUCUNU ONUN İÇİN BOZDU

Oyuncu Doğa Rutkay, aşk orucunu Kerimcan Kamal için bozdu. Rutkay, sevgilisi ile babasının birlikte çekilen bir fotoğrafını da Instagram hesabından paylaşarak aşkını ilan etti. Fotoğrafın altına, "Hayatımdaki iki önemli adam. Sizi seviyorum, iyi ki hayatımda varsınız" notunu düştü. Rutkay'ın bu sürpriz ilan-ı aşkına sevgilisi Kamal da "Seni seviyorum" diye karşılık verdi. 1 yıl önce eşinden ayrı olarak yaşamaya başlayan Kamal'ın, 4 ay önce boşandığı öğrenildi.

Uzun yıllardır hayatında kimse olmayan Rutkay'ın, yeni sevgilisiyle babası da kaynaştı. Çift, yakın bir tarihte birlikteliklerini nikâh masasına taşır mı?

Kerimcan boşanalı çok olmadı. Olay çok yeni. Hemen bir evliliğe gideceklerini zannetmiyorum. Doğa'nın ilişkileri uzun soluklu oluyor. Önceki ilişkilerinde bunu gördük. Bu ilişki hemen evliliğe gitmez ama uzun bir süre onları yan yana göreceğiz.

 

 

SELEN GÖRGÜZEL HAKKINDA DAVA AÇILABİLİR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin