Haftanın magazin gündemi! Son dedikodular!

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

resim yok
08 Mart 2014 - 12:41
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

 

Ünlüler dünyasında neler olup bitiyor?

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

BUĞRA'NIN ANNESİNİN ASIL AMACI…

Sevgilisi Buğra Toplusoy'un babası Turgut Bey ve üvey annesi Suzan Hanım'ın vetosunu yiyen Ceyda Ateş, önceki gün nispet turundaydı. Ateş, sevgilisinin öz annesi Efsane Erdoğan ile Zorlu Center'ı dolaştı.

Ceyda Ateş ile Efsane Erdoğan'ın arasından su sızmıyor. Annesi ve sevgilisinin bu yakınlığı, Buğra Toplusoy'un evlenme kararı almasında etkili olur mu? Ceyda ile Buğra'dan, yaza doğru sürpriz bir nikâh haberi gelir mi?

Buğra Toplusoy'un babası Turgut Toplusoy, ve onun şuan ki eşi Suzan Hanım tarafından bu ilişki onaylanmadı. Buğra'nın annesi ise her fırsatta oğlu ve sevgilisinin yanına yanaştı, sürekli onlarla birlikte. Eskiden Buğra ile annesinin arası kötü değildi ancak Efsane Hanım'ı bu kadar çok kişi tanımıyordu. Resmen meşhur oldu. Sürekli oğluna sahip çıkan, ilişkisine onay veren bir anne imajı çiziyor ama bence asıl amacı Turgut Toplusoy ile Suzan Hanım'ı çıldırtmak. Onlar bu ilişkiyi onaylamadı diye sürekli Ceyda Ateş ile birlikte görüntü verip nispet yapıyor. Turgut Bey artık bu işin peşini bıraktı. Ne halleri varsa görsünler diye düşünüyor. Zaten Buğra'nın da babasından özür dilemek gibi bir girişimi olmadı. Artık söylenecek pek bir şey yok. Herkesin kendi kararı. Herkes yolunu çizdi. Tek sorun ise Efsane Hanım'ın bu durumu nispet aracı olarak kullanması.

 

YILIN DÜĞÜNÜ KENAN İLE BEREN'İNKİ OLACAK

Oyuncu Özge Özpirinçci ile evliliğe giden ilişkisini sonlandırdıktan sonra sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar'la aşk yaşamaya başlayan Engin Altan Düzyatan, yeniden evlilik hazırlıklarında. Geçtiğimiz hafta evlilikle ilgili, "Önce büyüklerimizin görüşünü almamız lazım. Her şey nasip kısmet" diyen Düzyatan, damat olmak için düğmeye bastı. Alkoçlar'la aşk yaşamaya başladıktan sonra giyiminden başlayıp, gezdiği mekânlara kadar hayatını komple değiştiren oyuncu, hafta sonunu ailesinin bulunduğu İzmir'de geçirdi. Sevgilisiyle birlikte İzmir'de keyifli anlar geçiren oyuncu, burada Alkoçlar'a evlilik teklifi yaptı. Sürpriz karşısında şaşıran Alkoçlar'dan "Evet" cevabını alan oyuncu, vakit kaybetmeden soluğu kuyumcuda aldı. Alsancak'taki bir kuyumcudan nişan yüzüklerini alan sevgililer, gece ise Alaçatı'da kutlama yaptı.

Bu yaz evlenecek çiftlere böylece bir yenisi daha eklendi. Sizce yılın düğünü hangi çiftin olacak?

Ben Engin Altan Düzyatan'la Neslişah Alkoçlar'ın bu yaz düğünü olacağına inanmıyorum. Daha çok erken. Belki eylül ayında olur ya da kışa kalır. Yazın olursa çok büyük bir sürpriz olur. Engin Altan evlilikle ilgili, "Bu işler kısmet meselesi, bakalım" dedi. Ailelerin ve çiftin bu kadar iyi anlaşıyor olması, hemen imza atacakları anlamına gelmez. Bunlar çok hassas konular. Evlilik kararı çok iyi düşünülerek alınması gereken büyük bir karar. O yüzden de ben bu çiftin yazın evleneceğini düşünmüyorum. Yılın düğününe ise Kenan Doğulu ile Beren Saat imza atacak. Bomba bir düğün olacak. Uzun süre düğünün detayları konuşulacak. Onlardan sonra ise sıra Buse Terim-Volkan Bahçekapılı çiftinde.[reklam]

BU AŞK SİNEM'İN BAŞINI ÇOK AĞRITACAK

Muratcan Akdoğan ile aşk yaşadığı iddialarını ısrarla reddeden Sinem Kobal'ın, yalan söylediği ortaya çıktı. Çifte yakın kaynaklar bu aşkı doğruladı. Hatta haberi doğrulayan ve içine sindiremeyenlerden biri de, Sinem'in en yakın arkadaşı ve Muratcan'ın ablası Cansın Hacısoyu. Sinem ile Muratcan'ın yakın çevresinin anlattıklarına göre; 20 gün önce Cansın Hacısoyu, arkadaşlarının partisinde balkona çıkıyor ve kardeşi Muratcan ile Sinem'i çok samimi bir şekilde görüyor! "Siz ne yapıyorsunuz!" diye çıkışan Hacısoyu, Sinem'den "Çok sarhoşum" yanıtını alıyor. Ancak bu görüntüyü içine sindiremeyen abla, kardeşinin telefon görüşmelerini inceleyince; Sinem ile Muratcan'ın 89 kez konuştuklarını görüyor. Ondan sonra da ipler kopuyor zaten. Telefonda Sinem'le sıkı bir kavga edip köprüleri atan Cansın Hanım, Sinem'i hayatından çıkarıyor. Cansın Hanım, kardeşi Muratcan'a da "Sen bunu nasıl yaparsın!" deyip kızmış ve onunla da ipleri koparmış.

Haftaya damga vuran olay bu oldu. Sinem Kobal'ın aşk iddialarını yalanlaması anlaşılan Cansın Hanım'ı kızdırdı ve o da işin doğrusunu herkesin duymasını sağladı. Sizce bundan sonra neler olacak? Sinem Kobal, Muratcan Akdoğan ile ilişkisini sonlandıracak mı yoksa el ele ortaya çıkıp herkesi şaşırtacaklar mı?

Muratcan Akdoğan, Sinem'den 4 yaş küçük. Henüz yaşı da küçük olduğundan çıkan haberler onu korkutacaktır. Hatta bence birileri kulağını da çekmiştir. Ailesi ona gönül koyabilir. Bu yüzden de tedirgin olur. Bu krizi nasıl yöneteceğini de bilmiyordur. Ablası da ona sırt çevirirse işi zor. Babası da bu ilişkiyi bitirmesini söylerse, onları el ele bile görmeden bu ilişkiye nokta konur. Aile arasında durum nedir bilemiyoruz. Oğullarını karşılarına alıp konuşacaklardır. Şu anda Sinem'le el ele basın karşısına çıkıp birlikteliklerini ilan edeceklerini sanmıyorum. Belki ileride. Sinem'e şu anda Arda Turan'ın arkadaşları da tepki gösteriyordur. Arda'yı sevdikleri kadar Sinem'i de seviyorlardı. İlişkileri bitmiş olsa da Sinem'e karşı bu sevgileri hiç değişmemişti. Türk toplumunda bu tarz şeyler çok çabuk kabullenilmiyor. Sancılı bir dönem yaşanacak. Bakalım bundan sonra nasıl bir yol izleyecekler.

 

 

SİNEM KOBAL ESKİ SEVGİLİSİNDEN KAÇIYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin