Haftanın magazin turu! Sürpriz gelişmeler!

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

resim yok
22 Şubat 2014 - 10:11
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

ENİNDE SONUNDA BOŞANACAKLAR

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında evlenen Tolga Güleç ve Yeliz Şar çifti, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde boşanma kararı almıştı. Ayrılığa daha fazla dayanamayan ünlü çift sorunlarını konuşarak çözdü ve boşanmaktan vazgeçti. Kişisel Instagram hesabından açıklama yapan Güleç, "Önce bu zor günlerimizde yanımızda olan ailelerimize, sonra tüm 'gerçek' dostlarımıza teşekkürler. Karım yanımda, Midyat'ta sıkıntı yok" notunu paylaştı.

Çift, boşanma kararı öncesi sürekli birbirlerine ne kadar âşık olduklarını sosyal medyadan ilan ediyordu. Bir anda boşanma kararıyla gündeme gelip yine aynı hızla barıştıkları ortaya çıktı. Bunun altında bir şey aramalı mıyız? Boşanma olayı reklam mıydı?

Evlilik kararını da çok çabuk almışlardı, boşanma kararını da yine aynı hızla aldılar. Kimse istemez bir yuvanın dağılmasını ama bu çift eninde sonunda boşanacaktır. Benim iddiam bu yönde. Çünkü ilk kavgada boşanma kararı aldılar, bir anda köprüleri yıktılar. Sonrasında ise bir baktık barışmışlar. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu çift Melisa Sözen ile Alican Yücesoy'un da boşanma kararını konuşmuştuk. Resmen boşandılar. Onlar da evlilik kararını çok erken almışlardı. Gençler artık ya hiç evlenmiyor birlikte yaşıyorlar, ya da çok çabuk evlilik kararı alıyorlar. Ben Tolga ile Yeliz'in bir sonraki kavgalarında yine boşanma kelimesini kullanacaklarını düşünüyorum. Hatta bu çift hakkında sürekli boşanıyorlar haberlerini duyacağız.

 

EVLİLİK KURUMUNA SAYGISIZLIK ETTİLER

Bulut Köpük'le boşanma davası devam eden Tayanç Ayaydın, yabancı uyruklu öğretmen sevgilisi Sally Ghalayini ile nişanlandı. Köpük de oyuncu Devrim Evin'le yeni bir aşka yelken açtı. Eski çiftin, boşanma davaları devam ederken yeni birlikteliklerini gizleme gereği duymadığı ve sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Genelde bu gibi durumlarda çiftler, yeni sevgililerini saklamaya uğraşır. Ancak bu kez çok farklı bir durum var ortada. Sizce bu rahatlığın nedeni nedir?

Resmen boşanmadan başkalarıyla ortaya çıkmak moda oldu. Alican Yücesoy da Melisa Sözen'den boşanmadan başkasıyla yakalanmış, "Arkadaşlar lütfen yazmayın, ben halen evliyim" demişti. En azından onun davranışı, bu çifte göre bir nebze daha iyi. Tayanç Ayaydın yeniden nişanlanmak için boşanmayı beklemedi bile. Resmi nikâhlı eşi de yeni bir aşka yelken açtığını saklama gereği duymuyor. Bu rahatlığa bir anlam veremiyorum. Muhtemelen biri diğerine ihanet etti. Sonrasında da böyle karşılıklı nispet yapmalar başladı. Bu yaşananları kesinlikle doğru bulmuyorum. Evlilik kuruma olan saygıyı yerle bir ettiler. Resmen boşanana kadar beklemeleri gerekirdi. Hayatlarına birilerini alsalar dahi, bunu saklamaları lazımdı. Fakat yaptıkları çok normal bir şeymiş gibi bir de sosyal medyada bunu ilan ettiler. Gençlere de kötü örnek oluyorlar. Evlilik kurumuna saygısızlık ettiler. Çok büyük bir ayıp bu.

 

ARDA TURAN-SİNEM KOBAL AŞKINDA SÜRPRİZ GELİŞME

Geçtiğimiz aylarda ayrılan Arda Turan ve Sinem Kobal'ın yeni gözdesi ev partileri. Zor günlerini yakın arkadaşlarıyla atlatmaya çalışan Sinem Kobal, yeni evinde partiler vermeye başladı. Kız arkadaşlarını evine toplayan Kobal, kendi elleriyle yaptığı tiramisuyla dostlarına sürpriz yapmıştı. Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan ise ayrılığın ardından ailesi ve yakınlarıyla vakit geçiriyor. Madrid'deki evi arkadaşlarıyla dolup taşan ünlü futbolcu, yakınlarıyla hasret gideriyor. Annesi Yüksel Turan, babası Adnan Turan ve kardeşi Okan Turan'ın Madrid'e gitmesiyle keyifli zamanlar geçiren futbolcu, arkadaşlarını da evine davet etti. Hep birlikte toplanıp farklı bir akşam yemeği yemek isteyen grup, kokoreç yapmak için kolları sıvadı. Ünlü futbolcunun bir arkadaşı kokoreç yaparken, herkes mutfağa geçip ona yardım etti.[reklam]

İkilinin, birlikte oldukları dönem gibi ayrıldıklarından beri de her yaptıkları haber oluyor. Bundan sonra Turan ile Kobal, birbirlerine nispet olarak yaptıkları şeylerle mi gündemde olacak?

Halk bu çifti birbirine çok yakıştırdı. Onları evli görmek istedi. Ancak beklenen olmadı, ayrıldılar. Bu saatten sonra yapacakları her hareket haber olacak. Eğer ikisinden birinin hayatına yeni biri girerse de büyük manşet olur. O kişiyi bütün gazeteler manşetine taşıyacak. İkisi de Türkiye'nin yakından tanıdığı isimler. Biri oyunculukta diğeri ise yeşil sahalarda adından söz ettiren kişiler. Son zamanlarda sosyal medya üzerinden birbirlerine nispet yapıklarını görüyorum. Biri tiramisu yapıyor, diğeri kokoreç partisi veriyor. Sık sık kalabalık arkadaş gruplarıyla eğleniyorlar. Bunca yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum; eğer bu ayrılık döneminde ikisinin de hayatına kimse girmezse büyük ihtimalle barışacaklardır. Yeniden devam kararı alırlarsa da kimse şaşırmasın.

 

MERVE'Yİ İKNA ETMEK İÇİN HER YOLU DENİYOR

Oyuncu Merve Boluğur ihanete uğradı. Murat Dalkılıç, ünlü oyuncuyu 10 Şubat Pazartesi gecesi aldattı. Olay, ünlü popçunun bir etkinlik için gittiği Uludağ'da gerçekleşti. Etkinlik kapsamında konser veren Dalkılıç, iş bitimi kaldığı otele döndü. Ardından kalabalık arkadaş grubuyla odada parti verdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Dalkılıç, grupta yer alan manken Seda Canbolat ile yakınlaştı. İkili, o gece 801 no'lu odada 03.00'ten 07.00'ye kadar beraberdi. Ancak o gece, Dalkılıç'ın Seda Canbolat'ın bacağında yatarken çekilen fotoğraf ihaneti açığa çıkardı.

Yazdan beri birlikte olan Murat Dalkılıç ile birlikte olan Merve Boluğur, ihanet haberlerinden sonra sessizliğe gömüldü. Boluğur gibi Dalkılıç da olayla ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Sizce Boluğur'un tepkisi ne olacak?

Merve Boluğur-Murat Dalkılıç olayında durum çok vahim. İkisi de birbirlerine kör kütük âşık. Bu yüzden de ne yapacaklarını bilemiyorlar. Murat'ın çok pişman olduğunu duydum. Yaşadığının bir gecelik hata olduğunu düşünüyormuş. Bu hatayı telafi etmek ve Merve'yi buna ikna etmek için de her yolu deniyormuş. Kendisini affettirip affettiremeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ancak duyduğum kadarıyla Merve de köprüleri yıkma taraftarı değilmiş. Murat, Merve'yi bir tatile götürmek için zaman kolluyormuş. Çiftin bir basın açıklaması yapacaklarını duydum ancak vazgeçmişler. Yakında iyi haberlerini duyacağız gibi görünüyor.

 

"İSPATLAYAN OLURSA MESLEĞİ BIRAKIRIM"

Adı rol arkadaşı Çağatay Ulusoy'la anılan Serenay Sarıkaya'nın, hâlâ eski sevgilisi Murat Süğlün'ün Levent'te bulunan bir rezidansın ikinci katındaki dairesinde oturduğu iddiası, geçtiğimiz haftaya damgasını vurmuştu. Evin kirasını da Süğlün'ün ödediği iddialar arasındaydı. Haber üzerine her iki taraftan da konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Bunun yanı sıra Ulusoy ile Sarıkaya, rol aldıkları dizinin çekimleri için gittikleri Uludağ'da samimi görüntüler verdi.

Aşk yaşadıkları konuşulan çiftin arasında hiçbir sorun olmaması, kafaları iyice karıştırdı. Çağatay Ulusoy, Sarıkaya'nın o evde oturmasından nasıl oluyor da rahatsız olmuyor?

Bu olayla ilgili önemli bir gelişme var. Serenay aradı. Hayatı boyunca Kanyon'da oturmamış. Rumelihisarı'ndaki evinde oturduğunu söyledi. Henüz küçük yaşta olmasına rağmen çok büyük paralar kazandığını, bu paraların ne kadar olduğunu da yapımcıların çok iyi bildiğini belirtti. Kimsenin, evinin kirasını ödemesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Bir de "Eğer böyle bir şeyi ispat edecek biri olursa mesleğimi bırakırım" dedi. Geçtiğimiz haftalarda bu konuyla ilgili konuşmuştum. Ancak şunu da belirtmek isterim ki, ben bu iddia üzerine bir yorum yapmıştım. İşin doğrusunu öğrenir öğrenmez de yine bunu okuyucularla paylaşmak istedim. Serenay'ın anlattıkları böyledir. Görünen o ki Çağatay Ulusoy ile de ilişkileri sorunsuz bir şekilde devam ediyor.

 

 

SİNEM KOBAL'I GÜLME KRİZİNE SOKAN HİTAP! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin