Haftanın ses getiren önemli magazin bombaları!

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

resim yok
14 Aralık 2013 - 13:33
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

EMRAH'TAN OĞLU TAYFUN'A ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Emrah'ın oğlu Tayfun, geçinebilmek için Bursa'da pastanede çalışmaya başladı. Babasıyla görüşmediklerini söyleyen Tayfun, "Babamdan hiçbir beklentim yok. Şu anda görüşmüyoruz. İki yıl önceki görüşmelerimiz de kendisi için reklam amaçlıydı. Burada çalıştığımı bilmiyor. Bilse de ilgilenmez. Ona inanmıyorum, güvenmiyorum. İçimde bir şeyler bitti ona karşı. Zor durumda kalmadığı sürece konuşmam." Önce reddettiği, DNA testi sonucunda ise kabul ettiği çocuğuyla yazın çok yakın baba-oğul profili çizen Emrah, basına rol mü yapıyordu? Çocuğunu reklam malzemesi olarak kullandı mı?

Tayfun'un annesi maalesef art niyetli bir insan. İlk zamanlar haklıydı ama artık haksız durumda. Oğlunu dolduruyor ve yanlış işler yaptırıyor. Emrah oğluyla barıştığında, oğluna sahip çıktığında bir anlaşma yaptı ve "Ben senin her şeyini karşılayacağım, yanında olacağım, basından uzak duracaksın, haber malzemesi olmayacaksın, okuluna bakacaksın" dedi. Fakat onlar bununla yetinmediler. Emrah maddi durumuyla, yatırımlarıyla ilgili ne zaman haber çıksa, Tayfun'un annesi ortaya karalama haberleri için bir malzeme atıyor. Emrah da en sonunda toplu bir ödeme yaptı ve "bundan sonra herkes kendi yoluna" dedi. Tayfun'un annesi yine durdu durdu, Emrah'ın Twitter'dan 5 milyon dolarlık hisse satın aldığı haberi çıkar çıkmaz oğluyla ilgili böyle bir haberi servis etti. Bu haber 10 gün önce bize de gelmişti. Bursa'daki bir internet sitesi haberi yayınladı. Bilinçli şekilde hazırlanmış bir haberdi bu. Annesi oğlunu bu haberi yapmaya zorladı. Amaç Emrah'ın toplum içindeki itibarını düşürmekti. Orada gerçekten garsonluk yaptı mı yapmadı mı bilemiyorum ama Emrah cephesinden zehir zemberek bir açıklama geldi.

Emrah'ın menajeri Engin Esen ve avukatı Aydın Kurban, yaptıkları açıklamada olayın iç yüzünü anlattı. Tayfun babasına, kendisine bir ev almasını ve bunu yaparsa da miras hakkından vazgeçeceğini söylemiş. Emrah da, 'Oğlum iyi düşündün mü? Kararın kesin mi?' diye sormuş. Tayfun, 'Evet baba, kararım kesin, bunu yap lütfen' deyince anlaşmışlar ve Tayfun mirastan feragat sözleşmesini imzalamış. Emrah' da Tayfun'un Bursa'da almak istediği evin satış bedeli ve kalan eğitim masrafını peşin olarak Tayfun'a banka havalesi ile ödemiş.

Yani Emrah'ın oğlunu mağdur ettiği yönündeki haberler tamamıyla asılsızdır. Emrah cephesinden yapılan açıklamadaki en dikkat çekici nokta ise şuydu: "Tayfun'un ve annesinin yapmaya çalıştıkları şey; çalışmadan, üretmeden, sırtlarını Emrah'a dayayarak, rahatça tembellik ederek yaşamaktır. Tayfun, 23 yaşında bir gençtir.

Bugüne kadar Emrah'ın ödediği paralarla rahat şekilde yaşamış, öğrenimini sürdürmüş, hatta ev dahi almıştır. Bundan sonra babası hakkında yalan yanlış haberler yaptırmak, asalaklık ve tembellik etmek yerine çalışmak zorundadır."

 

BOŞANMA SEBEBİ İHANET Mİ?

Magazin kulislerinde Pelin Karahan ile aynı dizide eşini canlandıran Ozan Güven'in arasında bir yakınlık doğduğu iddiası konuşuluyor. İki yıl önce evlendiği Erdinç Bekiroğlu'dan bir ay önce boşanan Karahan'ın, Güven ile sette uzun uzun dertleşmesi dedikoduyu güçlendirdi. Pelin Karahan, "Bu iddia yalan" dedi ancak eşinden sürpriz bir kararla boşanmasının nedeni Ozan Güven'le aralarındaki yakınlık olabilir mi? Bu ilişki ihanet yüzünden mi bitti sizce?[reklam]

Pelin Karahan ile Ozan Güven'in geçmişteki ilişkilerine bakılınca, ikisinin de birbirinin tipi olmadığını görüyoruz. Ben böyle bir ilişkinin yaşandığını düşünmüyorum. Tamamen diziden etkilenerek ortaya atılan bir iddia. İkisi de bekâr, hayatlarında birileri olacaktır. Ancak Karahan'ın evliliğinin bitme nedeni Ozan Güven değil. Pelin Karahan'ın yoğun bir tempoda çalışması, eşinin de bu hayattan olmaması nedeniyle kurulamayan bir denge vardı. Boşanma nedeninin bu olduğunu düşünüyorum.

 

BOŞANSIN DİYE EVLİ SEVGİLİSİNİN YAKASINA YAPIŞTI VE…

Serenay Sarıkaya'nın Antalyalı işadamı Murat Süğlün ile ilişkisi sona erdi. İddialara göre oyuncu, bu ilişki başladığı andan itibaren Süğlün'e, Antalya'da yaşayan eşinden boşanması için baskı yaptı. İşadamının eşi ise bu isteğe şiddetle karşı çıkarak Sarıkaya'nın planını suya düşürdü. Murat Süğlün, Serenay Sarıkaya ile ilk kez 14 Kasım'da görüntülendi. Hemen ardından da medyada evli olduğuna dair haberler çıktı. İşte bu haberlerden Serenay'ı sorumlu tutan işadamı, "Boşanmamı sağlamak için evli olduğuma dair haberi medyaya sen sızdırdın" diyerek güzel oyuncuyu terk etti. Sarıkaya ile ilişkisini bitiren işadamının, yeni sevgilisinin ise oyuncu Güneş Zavrak olduğu ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya, aşkına karşılık bulamayınca böyle bir şey yaptı mı? Birlikte görüntülendikleri kareyi ve ilişkilerini basına o mu sızdırdı?

Murat Süğlün zaten eşinden boşanmak için geçen sene bir yola girmiş. Fakat eşi boşanmak istememiş. Eşi boşanmak istemeyince de evliliği devam ettirmek zorunda kalmış. Sonrasında Serenay ile birlikte olmaya başlamış. Ancak ayrılmak istediğinde Serenay buna izin vermemiş. Resmen adamın yakasına yapışmış ve boşansın diye de birlikte görüntülendikleri kareleri basına kendisi sızdırmış. İşadamı, Serenay'dan kurtulmak için bir başka oyuncu Güneş Zavrak'la birlikte olmaya başlamış. Hatta onunla birlikte Amerika'ya tatile bile gitmiş. Bu olayla ilgili çok enteresan bir durum daha ortaya çıktı. Murat Süğlün'ü hem Serenay Sarıkaya hem de Güneş Zavrak'la tanıştıran kişi kendi öz yeğeniymiş! Bu yeğenin Instagram'ında Serenay ile sarmaş dolaş fotoğraflarını gördük. Aynı zamanda bu yeğenin, Güneş ile de fotoğrafları var. Biz bu kişiye çöpçatan yeğen dedik. Garip bir durum var ortada. İş iyice çirkinleşiyor. Ben bir şey demiyorum artık. Asıl merak ettiğim Murat Süğlün'ün eşinin bu haberlerden sonra ne yapacağı...

 

RAFET'LE DAVALIK OLDUĞU MÜSTAKBEL KAYINPEDERİ ARTIK ÇOK SAMİMİ

Rafet El Roman'ın kendisinden 24 yaş küçük Ceren Kaplakarslan ile ilişkisi, olay olmuştu. Bu beraberliğe başından beri karşı olan Ceren'in babası Atilla Kaplakarslan, ilişki Nisan ayında bitince ünlü şarkıcı için "Hizmetçisini hamile bırakan adamdan ne beklenir!" diye açıklama yapmış, Rafet de onu mahkemeye vermişti. Şarkıcı, önceki gece HAÇİKO yararına düzenlenen davette, sevgilisi Ceren'e sahneden "Seni seviyorum" diye bağırdı. Bu sözler, ünlü popçu ile Atilla Kaplakarslan'ın arasındaki buzları eritti. Müstakbel damadıyla barış pozu veren Kaplakarslan, "Her şey geçmişte kaldı. Şimdi kızım mutlu, ben de mutluyum" dedi. Başlangıcı da bitişi de olaylı olan bu ilişkiye yeniden devam kararı alınması herkesi şaşırtmıştı. Atilla Bey'in sert sözlerinden sonra bu ilişkiye onay vermesiyle çift rahat bir nefes aldı. Ortaya çıkan fotoğraf da artık bir aile olduklarının kanıtı oldu. Rafet El Roman buzları nasıl eritti? Davalık olduğu müstakbel kayınpederini nasıl ikna etti?

Bu olay bize, hayatta hiçbir zaman büyük konuşmamak gerektiğini gösterdi. Atilla Bey, Rafet'i tanımadan çok ağır ithamlarda bulundu. Tanıdıkça da onu sevdiğini düşünüyorum. Çünkü Rafet kötü niyetli biri değil. İlişkileri inişli çıkışlı olabilir ama insan olarak çok düzgün biridir. Rafet ile Ceren'in ilk başta ayrılmalarında kesin büyük bir neden vardı. Ayrılık sonrası Ceren depresyona girip, kendisini odasına kapatıp bütün gün ağlayınca babası da kızının yanında oldu. Sonuçta o bir baba. Kızının o halini görünce, ilişkinin bitiş nedeninin tüm yükünü Rafet'e yükledi ve ağır ithamlarda bulundu. Son fotoğraf ise aralarındaki buzların bir hayli eridiğini gösterdi. Çok samimi görünüyorlar. Umarım bundan sonra araları hep böyle olur.
 

 

SERENAY SARIKAYA'NIN AYRILIĞININ PERDE ARKASI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin