Haftaya damga vuran magazin bombaları!

Geçtiğimiz hafta magazin dünyasında neler oldu?

resim yok
12 Ekim 2013 - 12:16
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları  değerlendirdi.

 

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

NEJAT'IN HASTALIĞI İKİLİYİ YENİDEN YAKINLAŞTIRDI MI?

Rol aldığı diziden "Sağlığım iyi değil" diyerek ayrılan Nejat İşler'i, zor gününde eski sevgilisi Berrak Tüzünataç yalnız bırakmadı. Bodrum-Gümüşlük'te yaşayan ünlü oyuncunun rahatsızlığının karaciğer yorgunluğu olduğu ortaya çıkmıştı. İşler'i eski sevgilisi yalnız bırakmadı. Tüzünataç bir günlüğüne İşler'in yanına Bodrum'a gitti, eski aşkına moral verip İstanbul'a döndü. Bu hastalık defalarca ayrılıp barışan ikiliyi yeniden bir araya getirir mi? Yoksa sadece dostane bir ziyaret miydi?

Yeniden bir araya gelmelerinin sebebi tamamen dostane. Nejat İşler alkol, Berrak Tüzünataç da uyuşturucu mağduru. Omuz omuza verip dertleştiklerini düşünüyorum. Tekrar sevgili olacaklarını hiç zannetmiyorum.

 

ESKİ EŞİ ÖZLEM YILDIZ'A ŞOV YAPIYOR

Sunucu Özlem Yıldız'la boşanma davaları sonuçlanan işadamı Sinan Serter, yeni hayatına adapte olmaya çalışıyor. Önceki gece Nişantaşı Kav Butik'e iki kadınla giden Serter, gazetecileri görünce mekândan ayrıldı, koşarak Reasürans Pasajı'na saklandı. Dışarıdan bakınca Özlem Yıldız'dan ayrıldığı için bir zil takıp oynamadığı kaldı görüntüsü veriyor. Sinan Serter'in bekârlık günlerine bu kadar çabuk dönmesi normal mi?

Sinan Serter'in davranışlarını hiç normal bulmuyorum. Bu davranışının sebebi, artık hürüm, istediğim kişiyle gezer tozarım değil. Ben 24 yıldır bu işi yapıyorum, edindiğim tecrübelere göre konuşuyorum; Sinan Serter Özlem Yıldız'dan intikam alıyor. Bunu ilk defa bir erkeğin yaptığını görüyorum. Genelde kadınlar boşanma ya da ayrılık sonrası böyle şeyler yapardı. Özlem evi terk ettikten sonra garip garip hareketler yapmaya başladı. Sürekli başka başka kadınlarla magazincilerin olduğu yerlerde dolaşmaya, görüntü vermeye başladı. Bunu bilerek yapıyor. Saklanmak istese bunu çok da iyi yapabilirdi. Eğer bunu mahsus yapmıyorsa ben de Sinan değilim. Bu kadar net bunu. Özlem'i sinir etmek için bu haberlerin çıkmasına imkan veriyor. Özlem'i 20 yıldır tanıyorum. Geçmişte Mehmet Ali Erbil'le çok ağır bir konu atlatmıştı. Bu konularda artık çok dik durabiliyor. Hayatta şu son yaşadığı olaydan daha ağır şeyler yaşadı. Dünya kadar borcu olan bir insanın, hakkında hergün battılar haberleri çıkarken Özlem'le başını dışarıya bile çıkartamıyorken şimdi her gece başka başka kadınlarla barlarda, gece kulüplerinde gezip eğlenmesinin tek bir anlamı var; Sinan tamamen Özlem'e şov yapıyor. Kendine zarar verecek böyle yaparak. Özlem bunları okuduğunda gülüp geçiyordur, hiç umrunda olduğunu düşünmüyorum.

 

CEYDA MEYDANI BOŞ BULDU, ATIP TUTUYOR

Roman mağazalarının veliahtı Buğra Toplusoy ile aşk yaşayan Ceyda Ateş, önceki gün mankenlik sınavı verdi. İstanbul Fashion Week'te podyuma çıkan Ateş, beğeni topladı. Defileyi sevgilisi Toplusoy da izledi. Sevgilisinin ailesi tarafından veto edildiği konuşulan Ateş, iddiaları yanıtladı: "Aileye girdim. Çok güzel giden bir ilişki yaşıyoruz." Buğra Toplusoy'un ailesi Ceyda Ateş'i tasvip etmiyordu. Ne oldu da şimdi durum değişti? Yoksa durum aynı da, Ceyda Ateş bu dedikoduların önüne geçmek için mi böyle bir açıklama yaptı?

Bunlar Ceyda'nın lafları. Şu ana kadar aileden hiç kimse konuşmadı. Benin tanıdığım Turgut Toplusoy sözünün arkasındadır. Asla bu konuda geri adım atmaz. Bence aile sustuğu için Ceyda meydanı boş bularak konuşuyor. Karşı taraf koskoca işadamı, bu polemiklere kesinlikle girmez. Ceyda da bunu bildiği için aileye girdim gibi laflar etmiş. Ben böyle bir şeyin olmadığını düşünüyorum. İlk günden beri değişen hiçbir şey yok. Aileye onun girmesi için öncelikle oğulları Buğra'nın yeniden aileye girmesi gerekiyor. Baba halen oğluna kırgın.

 

ÖZLEM'İN KARAKTERLİ DURUŞU DEMET'İ HAYRAN BIRAKTI

Evliliklerinin son yıllarında maddi sıkıntı yaşayan Özlem Yıldız'a Demet Akalın, Ulus'taki evinin anahtarını teklif etti. Akalın, Yıldız'a, "Evimin anahtarını yolluyorum. Oğlunla istediğin kadar oturabilirsin. Senden kira istemiyorum" dedi. Akalın'ın teklifine duygulanan Özlem Yıldız ise, "Gerçekten çok duygulandım ama Demir'in okulu Acarkent'te olduğu için oradan taşınamam. En azından okulu bitene kadar burada oturmak zorundayım. Yanımda olman beni çok duygulandırdı" diyerek teklifi geri çevirdi. Özlem Yıldız'ın adı, birçok meslektaşının aksine boşanma sürecinde olumsuz hiçbir haberde yer almadı. Yanında başka bir erkek görmediğimiz gibi adı da aşk haberlerine malzeme olmadı. Dostlarına karşı cömertliğiyle bilinen Demet Akalın'ın Özlem Yıldız'a düşkünlüğünün nedeni, Yıldız'ın karakterli davranışları olabilir mi?

Demet'in yardım için çırpınmasının nedeni Özlem'in karakterli duruşu. Özlem'in adı, bugüne kadar toplasan bir elin parmakları kadar bile kişiyle anılmadı. Geriye dönüp baktığımızda ben bir iki tane sayabilirim ama en bilineni Mehmet Ali Erbil ile Sinan Serter'dir. Bundan sonra da Özlem'i başka başka erkeklerle görmeyeceğiz. Bir gün sevgilisi olduğunda gönül rahatlığıyla açıklayacaktır. Zaten yanında göreceğimiz kişiyle de günü birlik ilişkisi olmayacaktır. Bugüne kadar nasıl hep uzun süreli birliktelikleri olduysa bundan sonra da öyle olacaktır. İlişki konusunda kısmetsiz olsa da temkinli ve dik durmaya çalışıyor. Hatta o kadar abartıyor ki, bundan sonra Özlem'i ya bir çiftin yanında tek göreceğiz ya da kız kıza bir toplulukta karşımıza çıkacak. Bekar erkeklerin olduğu bir grubun içinde görüntü vermek istemiyor. Özel hayatına korkunç derecede dikkat eden bir insan. Bugüne kadar da adı hiçbir skandala karışmadı, hiç kötü bir haberde adı geçmedi.[reklam]

İKİNCİ BEBEK HABERİNİ 1 YIL İÇİNDE DUYARIZ

Geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla kendisinden 21 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı ile nikâh masasına oturan Kurtlar Vadisi Pusu'nun Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz baba oldu. Çift bebeklerine 'Ali Nadir' ismini verdi. Evlilik haberinin ardından Necati Şaşmaz'ın kalabalık bir aile istediğini ve çok kısa sürede çiftten bebek haberi geleceğini söylemiştiniz. Bir kez daha haklı çıktınız ve çift bugünlerde ilk bebek heyecanı yaşıyor. İkinci bebek haberini de çok geçmeden alır mıyız dersiniz?

İkinci bebek haberini 1 yıl içinde alırız. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Anne bir toparlasın, kendine gelsin. Kardeşler arasında çok yaş farkı olmayacaktır. Necati Şaşmaz hep kalabalık bir aile istediğinden bahsediyordu. Dileği gerçek oldu. Yuvasını kurdu, ilk çocuğunu da kucağına aldı. Maksimum 1,5 yıl içinde ikinci bebek haberini de duyarız.

 

BU HELİN'İN SON SKANDALI OLMAYACAK

Bir dönem kendisini Paris Hilton'a benzeten Helin Avşar, ülkemizin 'skandallar kraliçesi' olmakta ısrarlı! Geçtiğimiz akşam gittiği sosyetik mekân Etiler Şamdan'da da rezalet çıkardı. Aşırı alkol alan Helin Avşar, iddialara göre, laf atıp ve taşkın hareketler sergileyerek diğer müşterileri rahatsız etti. Mekandaki seçkin işadamları ve eşleri, rahatsızlıklarını mekânın patroniçesi Şehnaz Tuna'ya iletti. Tuna da Helin'i Şamdan'dan kovdu. Bu olayın aslı astarı nedir?

Helin'in bu ilk olayı olmadığı gibi sonuncusu da olmayacaktır. Geriye dönüp bakarsak bu olaya benzer en az 10 vukuatını buluruz. Buna alışmamız gerekiyor çünkü ilerleyen dönemlerde yine bu tarz haberlerin içinde adı geçecektir. Yerlerde sürünmediği, kötü şeyler yapmadığı sürece kendisinin bileceği bir şey. Hayat onun hayatı sonuçta.... Ben yanında değildim, belki de aşırı derece alkol tüketmemiştir, bünyesi kaldırmıyor olabilir. Bir iki kadeh alkolle bile bu hale gelen insanlar var. Böyle şeyler hemen duyulduğu için biraz daha dikkat etmesi gerekir. Keşke adı bu haberlerle anılmasa. Helin iyi kızdır. Güzel işler de yapıyor. Ancak bu konuda zaafı var, kendini tutamıyor anladığım kadarıyla.

 

SON ZAMANLARIN EN ŞIK MAGAZİN HABERİ BU OLDU

Can Bonomo'nun aşk hayatındaki hızına yetişilmiyor. Geçtiğimiz aylarda Berrak Tüzünataç'la birlikte olan Bonomo'nun adı son günlerde Hazal Kaya ile anılıyordu. Ancak şarkıcı gönlünü manken Didem Soydan'a kaptırdı. Soydan ve Bonomo, bir defile sonrası motosiklete binerken görüntülendi. Ünlü manken motosiklete binerken sevgilisinin yanında getirdiği kaskı taktı. İngiliz bayrağı desenli o kaskı, Bonomo'nun eski sevgilileri Berrak Tüzünataç ve Seda Bakan da kullanıyordu. Can Bonomo'nun sevgililerine aynı kaskı vermesi, magazin kulislerinde tartışma konusu oldu. Kimileri; "Başka kask mı yok?, "İnsan kaskı değiştirir", "Çok ayıp, insan biraz saygı gösterir" derken kimileri de "Aynı kaskı taktılar ise ne olmuş yani" yorumlarında bulundu. Sizce kask mevzusu çok mu abartıldı? Sizin bu olaya bakışınız ne yönde?

Çok abartılmadı ama çok güzel bir magazin haberi oldu. Çok güzel bir detay yakalanmış. Kask dediğin şey on tane alınmaz ki! Adamın evinde bir tane yedek kaskı var, arkasına kim oturursa ona veriyor. Kask koleksiyonu yok ne yapsın. Erkek arkadaşları bindiğinde de o kaskı kullanıyorlardır, kızlara özel bir şey değil sonuçta. Beraber olduğu kadınların motosikleti olmadığından durup dururken kask da almıyorlar haliyle. Can Bonomo şu anda gündemde. Beraber olduğu kadınların da hepsi ünlü. On numara bir magazin haberi oldu. Yurt dışında da benzer haberler oluyor. Keşke bütün magazin haberleri bu kadar şık olsa.

 

İLİŞKİSİNİ SAKLAMASININ ASIL NEDENİ...

Bugüne kadar yaşadığı ilişkilerle gündemden düşmeyen Merve Boluğur'un adı son dönemde birçok isimle anıldı. Ancak Merve Boluğur'un gerçek aşkı, yaz aylarında da birlikte görüntülendiği Murat Dalkılıç'tan başkası değildi! Beraberliklerini "Arkadaşız" diye sürekli inkâr eden güzel oyuncu, popçu aşkını kızdırdı. Dedikodulara göre Murat Dalkılıç, adının oyuncu Deniz Çakır ve Merve Boluğur'un isminin rol arkadaşı Engin Öztürk ile anılmasına öfkelendi. Şarkıcı, oyuncu aşkına "İlişkimizi artık saklamak istemiyorum" diye rest çekti. Merve Boluğur'un aşkını ilan etmeme nedeni ne olabilir? Şu anki ilişkisinden emin olmadığı için mi saklama gereği duyuyor yoksa adının sürekli aşk haberlerinde yer almasından mı bıktı?

Genelde erkekler bunu yapıyor. Kadın hayran sayısında bir kayıp olmasın, albümleri çok satsın, dizisi çok izlensin diye birliktelikler saklanıyor. Demek ki Merve de kendine çok güveniyor. Erkek hayranlarının sayısında azalma olmasın, dizisi de çok izlensin diye ilişkisini saklama gereği duyuyor. Gündemde kalmak için bir oyun oynuyor. Başka isimlerle anılmasından da rahatsızlık duymuyor, haber olayım da nasıl olursa olsun derdinde.

 

"KENDİNE TAKIM KURUYOR" HABERLERİ YAKINDIR

Magazin kulislerinde dolaşan bir dedikodu daha doğru çıktı. Şarkıcı Ziynet Sali, Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop'la aşk yaşadığı iddiasını doğruladı. İkilinin ortak bir arkadaşlarının doğum günü partisinde tanıştığı, yedi aydır aşk yaşadıkları ve ilişkilerinin duyulmaması için de gözlerden uzak yerlerde görüştükleri konuşuluyordu. Hamit Altıntop'la ilişki yaşadıklarını ama kısa süre önce ayrılık kararı aldıklarını açıklayan Ziynet Sali, şimdilerde hayatında başkasının olduğunu söyledi: "Hamit, çok iyi bir insan. Onunla beraberliğimizin sürmesini çok istiyordum. Denedik ama olmadı. Olmadı mı olmuyor işte. Tam 'erkeklerden yana şanssızım, belki de benim kaderim bu' dediğim sırada da karşıma başka bir kısmet çıktı. Yeni tanıştık. İsmini açıklamak istemiyorum ama şu kadarını söyleyebilirim; kendisi bir işadamı. Çok beyefendi. Bayramda 10 günlüğüne İngiltere'ye gideceğiz. Bu tatil için bayrama iş almadım. Artık benim de mutlu olma zamanım geldi." Bu aşkın bittikten sonra ortaya çıkmasından sonra "Demek ki saklamak isteyen saklıyormuş" yorumları yapıldı. Ziynet Sali'nin hayatında biri olduğunu da söylemese bilemezdik sanırım. Bu açıklamayı yapması iyi mi oldu kötü mü oldu sizce?

Ziynet Sali bunu söylemeseydi, Hamit Altıntop kesinlikle söylemeyecekti. Ne güzel bir ilişki yaşamışlar, fakat olmamış, ayrılmışlar. Buraya kadar her şey normal ancak bunu açıklamasa da olurdu. Bir klasik bu; magazin figürüyle, şarkıcıyla, oyuncuyla ya da mankenle birlikte olursan böyle bir riskin var. Bu ilişki yarın öbür gün ikisinin de önüne gelecek. Ziynet belki bir futbolcuyla aşk yaşayacak, bu sefer Hamit'i bıraktı başka topçuya geçti, kendine takım kuruyor haberleri çıkacak. Aynı şey Hamit için de geçerli. Belki bir başka şarkıcıyla aşk yaşayacak, bu sefer de onun hakkında bir popçuyu bıraktı diğerine koştu haberleri çıkacak. Ziynet bence bunu açıklamakla her ikisine de ilişki anlamında kötülük etti. Ancak şarkıcılar için bu tarz haberler promosyon oluyor. Daha çok albümü satsın, daha çok gündemde kalsın diye, bile isteye yapılan şeyler bunlar. Sonrasında da gazetecilere kızıyorlar. İyi de açıklamayı sen kendin yapıyorsun! Bundan sonra ikisinin de yeni sevgilileriyle haberleri yapıldığında eski sevgilileri listesinde birbirlerinin isimleri geçecek. Listeye birer kişi daha eklenmiş oldu böylece. Basına da malzeme çıkmış oluyor böylelikle.

 

 

MERVE BOLUĞUR'A VATANDAŞLARIN TEPKİSİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin