resim yok
07 Aralık 2012 - 00:00

Bugün Azra Akın’ın Dünya Güzeli seçilmesinin 10. yıl dönümü... Akın, hayatının dönüm noktası olan ve Türk halkının göğsünü kabartan bu başarıyı kutluyor

 

7 Aralık 2002’de Dünya Güzeli seçilerek göğsümüzü kabartan Akın, bugün hayatının dönüm noktası olan bu unvanın 10. yılını kutluyor. Henüz 20 yaşındayken dünyanın en güzel kızı seçilen Akın, 1932 yılında Keriman Halis’in ardından Türkiye’ye bu sevinci yaşatan 2. güzel olmanın gururunu yaşadı. Aradan geçen 10 yılda da hep bu unvanla anılan Akın, son dönemde hem iş hem de özel hayatıyla gündemde... Akın oynadığı diziler, reklam filmleri ve dans yeteğini sergilediği “Yok Böyle Dans” yarışmasının yanı sıra Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı ve evliliğe doğru giden ilişkiyle de adından söz ettiriyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin