Halil Sezai'ye gişede büyük şok!

Halil Sezai: ''Bir daha asla yapımcılık yapmam!''

resim yok
24 Eylül 2014 - 11:07
Magazin

Halil Sezai: ''Bir daha asla yapımcılık yapmam!''

Halil Sezai Paracıkoğlu, 'Çilek' adlı filmiyle gişede hüsrana uğrayınca yapımcılık serüvenine son verdiğini açıkladı.

Azra Akın'ın başrol oynadığı filmde ilk kez yapımcılık yapan Sezai, ''Bu filmi arkadaşlarımı kırmamak için çektim. Bir daha asla yapımcılık yapmam'' dedi.

 

HÜSRAN!

Başrollerinde Azra Akın ve İlker Aksum'un yer aldığı 'Çilek' adlı filmin yapımcılığını üstlenen Halil Sezai, gişede hüsrana uğradı.

 

KAÇ KİŞİ İZLEDİ?

İlk kez yapımcılık yapan Sezai'nin filmini ilk 3 günde 6 bin 254 kişi izledi.

Gişede tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşayan sanatçı, bir daha yapımcılık yapmayacağını söyledi.

 

'ARKADAŞLARIM İÇİN ÇEKTİM'

Sezai, ''Param vardı, arkadaşlarımı kırmamak için filmi çekmeye karar verdim. Bütün kazancımı arkadaşlarıma harcadım. Yanlış anlaşılmasın para benim için problem değil ama bir daha yapımcılık yapmayacağım. Bu filmle güzel bir tecrübe kazandım'' dedi.[reklam]

Konservatuvar mezunu olan Halil Sezai, bu sene Bülent Şakrak'la tiyatro yapacağının müjdesini de verdi.

 

'TERBiYESiZ BiR HERiF DEĞiLiM'

Filmin galasında bir basın mensubunun Azra Akın için ''Uğursuz biri, yer aldığı projeler iş yapmıyor'' ifadelerini kullanması üzerine galayı terk ettiği haberleri çıkan Sezai, bu konuda da şöyle konuştu:

''Bir yıldır hazırlandığı işi insan nasıl terk eder? Çok zor zamanlar atlattık. Bu galanın hayalini kurarken bir gazetecinin sözleri yüzünden galamı mı terk edeceğim?

Böyle bir şey yapsam önce oyuncu arkadaşlarıma ve sonrasında davet ettiğimiz kişilere ayıp ederim. Ben terbiyesiz bir herif değilim ki.''

 

FİLMİN FRAGMANI

 

KIVANÇ TATLITUĞ VE HAMDİ ALKAN'DAN SONRA O DA YAKALANDI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin