resim yok
17 Ocak 2013 - 00:00

 

Halit Ergenç de Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili eleştirilere cevap verdi.
 
Dizide Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Ergenç şunları söyledi: "Benim bir keşkem var. Keşke biz bugün cumhuriyet ve Osmanlı dönemi ile ilgili sayısız sayıda yapılmış diziler ve filmlerin ardından yapılmış bir prodüksiyon olsaydık. Biz biliyoruz ki bir proje dalında ilkse biz ilk olduğumuz söylemiyoruz. Tabii ki yapılmış başka projeler de var. Bu kadar başarı kazanmış bir proje olarak ilkse muhakkak bu kadar çok eleştiriye bazen tahribata uğrayacak bazen saldırıya uğrayacak bunlara maruz kalabilir. İşte burada da aslında biz yapmak istediğimiz noktaya ulaşmışız demektir. Çünkü bir televizyon dizisi aslında belgesel olarak insanlara ders verme mecburiyeti taşımalı ama insanların kafalarında sorular yaratıp bu soruların cevaplarını arama isteği uyandırıp birbirleriyle konuşmaya ve tarihi gerçekleri öğrenmeye yönlendirir. Umarım bizden sonra bizden çok daha iyi işler yapacak insanlar için bugün bizim yaşadığımız korkutucu, ürkütücü ve vazgeçirici olmaz da bizim yurtiçi ve yurtdışında kazandığımız başarıları yakalar."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin