Haluk Bilginer Kara Yazı kadrosunda

Kanal D ekranlarına yayın hayatına başlamak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Kara Yazı oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Sibel Karagöl
07 Mart 2017 - 00:38
Gündem

Kanal D ekranlarına yayın hayatına başlamak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Kara Yazı oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

17-03/07/1asd.jpg

 

Dijital yayın platformu BluTV’de, geçtiğimiz haftalarda final yapan Masum dizisindei başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Haluk Bilginer’in Kara Yazı dizisinde yer alacağı açıklandı. 

Ezel, Hayatımın Rolü, Kaçak gibi dizilerde ve New York’ta Beş Minare, Kış Uykusu gibi filmlerde başarılı performanslarıyla göz dolduran Haluk Bilginer, Kara Yazı'nın başrolünü Emre Kınay ile paylaşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Leyla ile Mecnun dizisiyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Ushan Çakır, Beni Böyle Sev, Leyla ile Mecnun dizilerinde başarıyla rol almış Zeynep Çamcı da yer almaktadır. 

17-03/07/a3.jpg

Mart ortasında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Kara Yazı’nın yapımcılığını Dark Story üstleniyor. Dark Story Yapım’ın ilk projesi olacak Kara Yazı dizisinin yönetmenliğini ise daha önce Adını Feriha Koydum, Karadayı gibi dizi ekiplerinde yer almış, Neslihan Yeşilyurt üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin