resim yok
24 Aralık 2012 - 00:00

Her Çarşamba TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşan Yol Ayrımı dizisinin 2. bölümünde Hamdi Alkan konuk oyuncu olarak yer alıyor.

 
Başrollerini Ahmet Uğurlu, Engin Altan Düzyatan, Dolunay Soysert, İlker Kızmaz, İbrahim Kendirci ve Kerem Alışık’ın paylaştığı dizide konuk oyuncu sürprizleri bitmiyor. İlk bölümünde konuk oyuncu olarak Göksel’i Seyyan Hanım rolüyle ağırlayan dizi, ikinci bölümünde de Hamdi Alkan’ı seyirciyle buluşturuyor. Dizide Başdağıtıcı Tatar Emirze rolüyle karşımıza çıkacak olan Alkan, Serbest Fırka’nın kurulacağı haberini ilk öğrenen isimlerden biri oluyor…
 
Dizinin ikinci bölümünde, İstanbul’da gazetede gece nöbete kalan Murat (Engin Altan Düzyatan), Yalova’dan ve Asım Bey’den (Rahmi Dilligil) gelecek büyük haberi bekliyor. Tatar Emirze de beklenen bu büyük haber için gazeteye çağırıyor. Asım Bey’le birlikte gelen Serbet Fırka haberi herkesi şok ediyor. Baskı normalin10 kat fazlasına çıkıyor, Vakit Gazetesi ilk kez 80 bin adet basılıyor… O günün sabahında çocuklar gazeteleri satmaya başladığında artık herkes Serbest Fırka’nın kurulacağını öğreniyor. Türkiye, bambaşka bir güne uyanıyor...
 
Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun üstlendiği dizi, 1930'da Türkiye’nin ilk çok partili döneme geçiş sürecini anlatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin