Hamdi Alkan'dan itiraz davası yolda!

Canan Hoşgör "Kendimi güvende hissetmiyorum" diyerek dava açmış, hakim de Hamdi Alkan için "Eski eşine 30 metreden fazla yaklaşamaz" kararı çıkarmıştı.

resim yok
25 Eylül 2013 - 09:32
Magazin

Karşı dava yolda...

 

Canan Hoşgör "Kendimi güvende hissetmiyorum" diyerek dava açmış, hakim de Hamdi Alkan için "Eski eşine 30 metreden fazla yaklaşamaz" kararı çıkarmıştı.

 

HAZIRLANIYOR

Alkan, bu karara itiraz etmek için dava açmaya hazırlanıyor.

 

GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Magazin yazarı Sinan Özedincik bu konuyu hafta sonundaki yazısında gündeme almıştı. İşte o yazıdan satır başları:

''Oyuncu Hamdi Alkan ile geçtiğimiz yıl boşandığı iki çocuğunun annesi Canan Hoşgör yeniden mahkemelik oldu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne önceki gün başvuran Hoşgör, eski eşinin tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını, evde olmadığı bir sırada kendisinden izin almadan evine girdiklerini iddia etti.

Hoşgör, yaşananları dilekçede "Ben şehir dışındayken film çekimi için evimi bir günlüğüne arkadaşıma verdim. Evde çekim yapıldığını öğrenen eski eşim beni telefonla arayıp güvenliği, evde çalışan yardımcıları ve çekim ekibinin yanında hakaretler edip tehditler savurdu. Bununla da yetinmeyip sevgilisi Selen Görgüzel ile eve girip üst katlara çıkarak özel hayatın gizliliğini ve konut dokunulmazlığını ihlal etti. Çocuklarımın psikolojisini bozup komşuları rahatsız etti" dedi.

Canan Hoşgör'ün korunma talebini yerinde bulan mahkeme kararında, iki sevgilinin, 3 ay boyunca Canan Hoşgör'ün evine 30 metreden fazla yaklaşmamalarına, hakaret ve tehdit içerikli davranışlarda bulunmamalarına, aksi halde 'zorlama hapsi' uygulanabileceğine hükmetti. Hamdi Alkan ile eski eşinin bu duruma gelmesinin suçlusu olarak Selen Görgüzel gösteriliyor. Görgüzel yazın da eski sevgilisine ait müstakil evin iskelesinde güneşlenip denize girmişti. Bu olay üzerine de eski âşıkların barıştığı iddia edilmişti.

Hamdi Alkan'la birlikteliği devam eden Görgüzel'in son olaydaki rolü hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

Hamdi Alkan'ın geçmişteki sevgilileri çok enteresan. O kişilerin isimlerini vermeyeyim çünkü kimi evli kimi değil. Canan Hoşgör'le de ikinci kez boşandılar.

Selen Görgüzel'le ilişkisi başladığından beri söylüyorum, Hamdi Alkan manken-oyuncu sever. Öyle bir özelliği var. Selen Görgüzel de onun dizisinde oyuncuydu. Yapımcısı olduğu dizi o evde çekiliyor, Selen Görgüzel de orada oynuyor, o eve birlikte gitme nedenleri bu desem değil, çünkü öyle bir durumda Canan Hoşgör bunu bilir o yüzden de dava açmazdı. Canan Hanım yapılacak çekimde Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in de yer alacağından haberdarsa hiçbir şey demeye hakkı yok.[reklam]

Çekim için evi arkadaşına verdiğine göre bu çekimle Alkan ile Görgüzel'in bağlantısı olduğunu sanmıyorum. O zaman çok saçma şeyler var ortada. Hamdi Alkan'ın da evi var Selen Görgüzel'in de. Neden eski eşinin evine sevgilisiyle gidip üst katlara çıksın? Hiçbir mantığa sığmayan bir durum.

Hamdi Alkan 18 yıl önce de aynı şeyleri yapıyordu, şimdi de aynı şeyleri yapıyor. Bir şeyleri sürekli eline yüzüne bulaştırıyor. Sen boşandığın eşinin evine neden yeni sevgilinle gidersin? Bakalım dava nasıl sonuçlanacak.

 

HOŞGÖR KARARLI

Bu arada Canan Hoşgör geçtiğimiz günlerde kendisiyle yapılan röportajda ''Eski eşiniz Hamdi Alkan hakkında '30 metreden daha kısa mesafe yaklaşmama' kararını niye çıkarttınız?'' sorusuna şu cevabı vermişti:

''Hamdi beni dizi ekibinden bir oyuncu ile aldattığı için boşandık. Çocuklarımız bu durumdan etkilenmemesi için psikologlarla görüştük; onlar da çocukların ruh sağlığı için 1.5 yıl kimseyle birlikte olmamamız gerektiğini söyledi.

Yanlış anlaşılmasın; uzmanlar "Çocuklarla birlikte yaşayan ebeveynler, sevgilileri ile birlikte kalmasın" demişti. Ben çocuklarımın ruh sağlığı için mahkemeye başvurdum. Mahkeme de bilirkişi raporunun sonucunda bu mesafeyi belirledi.''

 

 

CANAN HOŞGÖR'DEN ESKİ EŞİ HAMDİ ALKAN HAKKINDA AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin