Hande Ataizi ekranlara geri dönüyor!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi yıllar sonra yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

resim yok
23 Temmuz 2013 - 10:16
Magazin

Hande Ataizi yıllar sonra!

 

Ünlü oyuncu Hande Ataizi yıllar sonra yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

 

Uzun aradan sonra...


Bugüne kadar "Ruhsar", "Melekler Adası" gibi birçok dizi projesinde rol almış olan ve Endemol Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği "Benzemez Kimse Sana" adlı yarışma programında jüri üyeliği de yapan güzel oyuncu Hande Ataizi ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

 

Eylül ayında...


Eylül ayında yepyeni bir drama dizisinde rol alacak olan Hande Ataizi yeni dizisi hakkında ser verip sır vermedi.

 

Müjdeyi kendisi verdi

Yıllar sonra tekrardan bir dizide rol almanın mutluluğunu yaşayan Hande Ataizi, bu verdiği müjdeyle hayranlarını sevindirdi.

 

Şimdilik sır!

Bakalım önümüzdeki günlerde şimdilik ayrıntıları belli olmayan bu yeni dizi projesi hakkında ne gibi haberler gelecek...

Ataizi nasıl şöhret oldu?

1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle ünlenmiş ve daha ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla ‘Altın Portakal’ en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Ardı ardına çektiği diziler hit ve uzun soluklu olmuştur.

Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer almış sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır. Ataizi, 2002'de Cem Davran'la birlikte sunduğu İki Kere Kiki programında, manken Sevda Demirel'in tokat atmasıyla yine çok uzun süre magazin gündeminde baş sırada yer almıştı.
[reklam]
Özellikle, estetikli burnunu gazetecilere göstermemek için bulunduğu mekanın tuvaletinden kaçmaya çalışırken görüntülenince magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra pek çok televizyon gösterisinin de sunuculuğunu yapmıştır. Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır.

 

Bir dönem, TNT'de yayınlanan Dest-i İzdivaç'ı sunmuştur. 2012 yılında Star'da yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada program da jüri üyeliği yapmıştır.

 

 

ATAİZİ'NİN HIRSIZLIK DAVASINDA İŞLER KARIŞTI! DETAYLAR!


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin