Hande Ataizi'nin lansman ücreti dudak uçuklatıyor!

Hande Ataizi her adımını paraya çevirmenin yolunu buldu.

resim yok
18 Haziran 2013 - 12:17
Magazin

Hande Ataizi her adımını paraya çevirmenin yolunu buldu. Son dönemde hiçbir projede yer bulamayan oyuncu, medyatik olmanın avantajını kullanarak çağırıldığı tanıtım davetlerinden iki saat için 100 bin lira istiyor.

Sinema filmleri, dizi ve televizyon programlarından bugüne kadar ciddi rakamlar kazanan Ataizi, son dönemde istediği astronomik ücretler nedeniyle yeni projelerden uzak kaldı.

LANSMAN ÜCRETİ 100 BİN LİRA

Uzun süredir dizi ya da sinema filminden istediği rakamları alamayan Hande Ataizi'ni ekranlar ya da beyaz perde yerine çeşitli davetlerde görmeye başladık.

Ancak Hande Ataizi'ni bir açılışa ya da bir lansmana davet etmenin bedeli var.

Geçtiğimiz yıl Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey'le evlenen Ataizi'nin, davet ya da açılışa eşiyle birlikte katılmak için 100 bin lira istediği öğrenildi.

Güzel oyuncu böylece bir diziden bir ayda kazanacağı rakamı birkaç saatte kazanıyor.

PARİS HİLTON 1 MİLYON LİRA İSTİYOR

Özellikle Hollywood'da ünlü davetlilerin para karşılığı katıldığı çok şık davetler organize ediliyor.

Son yılların en popüler davet konuğu ise Paris Hilton. Bir davete birkaç saat katılmak için 400 bin dolar istiyor.

 

Yeni moda

Bu tür organizasyonlar Türkiye'de de moda olmaya başladı.

[reklam]

Nasıl şöhret oldu?

 

1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle ünlenmiş ve daha ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla ‘Altın Portakal’ en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Ardı ardına çektiği diziler hit ve uzun soluklu olmuştur.

Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer almış sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır. Ataizi, 2002'de Cem Davran'la birlikte sunduğu İki Kere Kiki programında, manken Sevda Demirel'in tokat atmasıyla yine çok uzun süre magazin gündeminde baş sırada yer almıştı.

Özellikle, estetikli burnunu gazetecilere göstermemek için bulunduğu mekanın tuvaletinden kaçmaya çalışırken görüntülenince magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra pek çok televizyon gösterisinin de sunuculuğunu yapmıştır. Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır.

Bir dönem, TNT'de yayınlanan Dest-i İzdivaç'ı sunmuştur. 2012 yılında Star'da yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada program da jüri üyeliği yapmıştır.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN DUDAK UÇUKLATAN ZAM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin