resim yok
27 Nisan 2013 - 00:00

Oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, evlilik ve bebekle ilgili açıklamalar yaptı.
 

Basın toplantısına katıldı


Morhipo internet sitesi ile iş birliği yapan ve uzun uğraşlar sonrası ortaya çıkardığı eserleri görücüye çıkaran Hande Ataizi, ürünlerin tanıtımı için Less Ottomans Otel’de düzenlenen basın toplantısına katıldı.

 

Hobisi gerçeğe döndü!


Çanta ve ayakkabılarla poz veren Hande Ataizi, bir arkadaşın tavsiyesi ile başlayan hobisini gerçeğe dönüştürmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Evlilik ve bebek hakkında...

''Kendi stillerimi hayal gücümü yansıttım'' diyen Hande Ataizi, evlilik ve bebek sahibi olmak hakkındaki soruları yanıtladı.

 

Tedavi gördü

 

''Tedavi gördüm, olmazsa belki evlatlık da alırım'' diyen Hande Ataizi, eserleri ile beğeni topladı.

 

Kendi tarzını yansıttı


Koleksiyonu oluştururken kendi tarzından, sokaklardan, bloglardan ve filmlerden ilham aldığını belirten Hande Ataizi, ayakkabı koleksiyonu oluşturma fikrinin nasıl ortaya çıktığını;
[reklam]
"Yolda insanlar durdurup ayakkabılarımı nerden aldığımı soruyorlardı. Gerek basında gerekse çıktığım televizyon programlarında stilimle ilgili övgüler alıyorum. Günün birinde hep kıyafette kendi markamı çıkarmayı düşünüyordum zaten.

 

Bir gün çok yakın bir arkadaşım benim 20 senelik ayakkabı tecrübem var senin de stilin, neden ayakkabı tasarlamıyorsun diye bir fikir attı ortaya. O gün beraber çalışmaya başladık. Uzun ve detaylı çalışmaların sonucunda ortaya hem genç, hem de klasik bir koleksiyon çıktı." diye anlatıyor.
 

Salih Kuşu ile dizilere dönüyor

 

Oyuncu, yakında Show TV'de ekranlara gelecek olan, senaryosunu Gani Müjde ve ekibi Tükenmez Kalem Grubu'nun üyelerinin yazdığı Salih Kuşu dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

 

 

SALİH KUŞU'NA 6 YENİ OYUNCU KATILDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin