Hande Soral son projesiyle ağlatıyor!

Hande Soral son projesiyle ağlatıyor!

resim yok
27 Ekim 2014 - 12:12
Magazin

Yapımcının anne ve babası 'Birleşen Gönüller'i gözyaşıyla izledi!

24 Ekim Cuma günü gösterime giren ve yoğun ilgiyle karşılanan 'Birleşen Gönüller' sinema filmi Samsunlu izleyicilerinden, özellikle de filmin yapımcısı Ahmet Gül'ün anne ve babasından tam not aldı.


Ser Film tarafından Hollywood stüdyalarında çekilen ve yolları 2. Dünya Savaşı'nda ayrılan iki aşığın trajik hikayesini konu alan Birleşen Gönüller filmi izleyenlere hüzün, sevgi ve heyecanı bir arada yaşattı.

 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Özellikle Samsun'un Terme ilçesi Karacaköy'den oğullarının filmini izlemek için ailesi ve akrabalarıyla gelen anne Hanife Gül ve baba Necati Gül, filmi gözyaşları içerisinde izlediler.

Bir yandan filmin hikayesiyle duygulanan, diğer yandan da oğullarının hikayesiyle gururlanan Gül ailesi, filmin sonunda seyircilerin özel ilgisiyle karşılaştı.

Film çıkışında sinema severlerle fotoğraf çektiren Hanife ve Necati Gül, filmden sonra da uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı.

Oğluyla gurur duyduğunu söyleyen anne Hanife Gül;[reklam]

''Allah bana bu günleri gösterdi, çok şükür. Bu kadarını beklemiyordum.

11 yaşından beri oğlumdan ayrıyım. Sabrettim. O da sabretti, ben de sabrettim. Ve bizi mahcup etmedi.'' diye konuştu.

 

FİLMİN HİKAYESİ

2. Dünya Savaşı döneminde geçen filmde, yolları trajik bir şekilde ayrılan iki aşığın hikayesi ele alınıyor. Niyaz ve Cennet yeni evli bir çifttir. Ancak alevlenen savaş, yaşadıkları köye kadar yaklaşır ve Nazi işgalinden kaçmak isterken yolları ayrılır.

Niyaz trenden atlar, Cennet ise atlayamadan yakalanır. Doğumunu dahi trende yapar ve birçok sefaletle tek başına yaşamak zorunda kalır. Takvimler 1990 yılına ilerler ve tıpkı onlar gibi birbirlerine aşık bir çift Türkiye'den Kazakistan'a gider. Amaçlarıysa çorak topraklarda okul inşa etmektir...

Çekimleri Türkiye ve Bulgaristan'da gerçekleştirilen film, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen bir aşk hikayesini konu ediniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Hasan Kıraç bulunurken oyuncu kadrosunda Hande Soral, Serkan Şenalp, Sema Çeyrekbaşı ve Atılgan Gümüş gibi isimler yer alıyor.

 

'BİRLEŞEN GÖNÜLLER' FRAGMANI

 

 

HANDE SORAL OYUNCULUK MACERASINI ANLATTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin