resim yok
11 Nisan 2013 - 00:00

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Doksanlar dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı.

 

Birol Güven açıkladı


Son olarak Şebnem Bozoklu'yla dizi için görüştüklerini duyuran Birol Güven, iki ünlü oyuncuyu daha açıkladı.  

 

Alev Alev ve Baskül Ailesi'nden tanıdık isimler


Geçtiğimiz ay ekrana veda eden Alev Alev dizisinde rol alan genç oyuncu Hande Soral ile efsane dizi 'Baskül Ailesi'yle de tanınan oyuncu Gamze Özalan da Doksanlar dizisinin kadrosuna katıldı.

 

Twitter hesabından duyurdu


Birol Güven Twitter adresinden, "90'lar için görüşmelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Hande Soral'la görüşüyoruz. Borsadan gizlimiz saklımız yoktur" diyerek açıklama yaptı. İşte Hande Soral'ın duyurulduğu o tweet:

 

 

DOKSANLAR İDDİALI OYUNCU KADROSUYLA GELİYOR

Seksenler'in de yapımcısı olan Mint Yapım'ın yeni projesi Doksanlar'a bugüne kadar Hande Soral ve Gamze Özalan'la birlikte, Şebnem Bozoklu, Esra Dermancıoğlu, Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy kardeşler, Deniz Oral, Ümit Erdim, Atalay Uluışık, Beste Bereket, Arif Erkin, Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin de katılmıştı.

 

Dizinin ilk tanıtım videosunu izlemek için tıkla!

 

DOKSANLAR'DA YENİ İSİMLER KADRODA! DETAYLAR!

 


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin