Hande Subaşı hakkında hiç duymadıklarınız!

Hande Subaşı, bu aralar kendine vakit ayırdığını söylüyor.

resim yok
15 Mart 2014 - 01:51
Röportaj

Hande Subaşı, bu aralar kendine vakit ayırdığını söylüyor.

 

All dergisine konuşan Subaşı, ''Biraz düzensiz yaşamayı seviyorum. Daha spontane, heyecanlı ve hareketli geliyor'' diyor.

Hande Subaşı şu aralar neler yapıyor? Sizi çok fazla göremiyoruz...


Bu aralar daha çok kendine vakit ayırıyor. Tabii günübirlik çekimler oluyor ama daha çok kendime zaman ayırdığım bir dönemdeyim. Bir oyuncu koçum var, onunla vakit geçiriyorum.

Neler yapıyorsunuz birlikte?


Bir rol üzerine değil ama serbest bir metodla çalışıyoruz. Bunun yanı sıra daha doğru şarkı söylemek, daha doğru konuşmak adına şan dersleri alıyorum.

Peki albüm çıkarmak gibi bir niyetiniz var mı?


Hayır, şu an için ya da yakın gelecek için böyle bir planım yok. Fakat şarkı söylemekten çok keyif aldığımı da itiraf etmeliyim.

 

SINIRLARI BİLMELİ

Boş bir gününüz nasıl geçiyor?


Ben evini ve evde zaman geçirmeyi seven biriyim. Sabah kalkar kalkmaz hemen bir yere çıkıp gitmek bana göre değil. Uzun uzun kahvaltı etmeyi, ardından Türk kahvemi içmeyi çok severim. Sahile yakın oturuyorum ve June adında bir köpeğim var. Hava güzelse onunla birlikte yürüyüş yaparız.

Nerede oturuyorsunuz?


Kuruçeşme ile Arnavutköy arasında oturuyorum.

 

Sabah dokuz, akşam altı bulunacağınız bir işte çalışabilir miydiniz?

 

Bizim mesleğimizde bu işlerin içinde olup, bu tempodan şikayetçi olmamak önemli. Herkes kendine göre bir düzen kuruyor. Nasıl adlandırırsınız bilmiyorum ama biraz düzensiz, belki de biraz bohem bir hayatı seviyorum. Daha spontane, daha heyecanlı, daha hareketli geliyor. Çocukluğumdan beri memurluk yapamayacağımı hissediyordum.

Bu belirsizlik günlük planlarınızı etkilemiyor mu?


Gün içinde belli bir saatimin olmaması tabii ki etkiliyor. Fakat planlı bir insan değilim. Günler öncesinden program yapmam.

Bu tempo evliliğinizi nasıl etkiliyor?


Eşim organizasyon işi yapıyor. İkimiz de aynı koşullarda olduğumuz için sıkıntı olmuyor. Birbirimizi anlayıp destek olabiliyoruz. Bu yüzden her şey gayet iyi.[reklam]

İyi bir evliliğin sırları var mı? Sizinkileri öğrenebilir miyiz?

 

Mutlu evliliğin sırrı kişilere ve koşullara göre değişir. Çok sıradan olacak ama bana göre birbirlerinin sınırlarına, yaptığı mesleğe, canı sıkkınsa o an ki ruh haline saygı göstermekten, sabırlı olmaktan geçiyor.

 

OMUZ VE SIRT DEKOLTESi TERCiHiM

Dekolte sever misiniz? Fiziğiniz çok uygun, bir dekolte tercihiniz var mı?


Sanırım, daha çok omuz ve sırt dekoltesini taşımayı seviyorum. Hem kendimde, hem diğer kadınlarda görmeyi en sevdiğim dekolte bu.

 

İnsanlara tuhaf gelen bir huyunuz var mı?

 

Tuhaf denir mi bilmiyorum ama insanların duyunca şaşırdığı bir şey var: Mesala gece canım bir şey çekerse kalkar ve hiç üşenmeden yaparım. Kek, poğaça, tatlı... Zor mu, değil mi düşünmem.

 

Gecenin bir yarısı da olsa yaptığınızı yer misiniz, yoksa ertesi güne mi saklarsınız?

 

Tabii ki hemen yerim!

 

DÖNEM iŞLERi ÇEKiCi

Nasıl bir rolü hiç düşünmeden kabul edersiniz?


Karakterin, rolün nasıl yazıldığı çok önemli. Tabii ki senaryo da. Bence rol, senaryo, yönetmen hatta tüm ekip bir bütün.

 

Dönem filmlerine çok uygun bir  yüz yapınız var. Öyle bir filmde rol  lmak ister miydiniz?

 

Evet, dönem hikayesi içeren işleri çok seviyorum. Yıllar önce 'Elveda Rumeli'de rol almıştım. Son dönemde de 'Muhteşem Yüzyıl'a konuk oyuncu olarak girmiştim. Zamanı geldiğinde iyi projelerde yer alacağımı düşünüyorum.

 

 

HANDE SUBAŞI'NIN GÜZELLİK SIRRI ORTAYA ÇIKTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin