Hande Subaşı'ndan çok özel açıklamalar!

Hande Subaşı ile keyifli bir sohbet...

resim yok
08 Ekim 2013 - 09:27
Röportaj

Geçen yıl Can Tursan'la evlenen Hande Subaşı, ''Bazı şeyler zamanla alışkanlığa dönüyor. Tamamen aşkımızın bittiğini söyleyemem ama duraklama dönemine giriyor'' diyor.

2005 yılında Türkiye güzeli seçildiniz. Mütercim Tercümanlık öğrencisi, sıradan bir hayatın sahibiyken, yarışmaya katılmaya nasıl karar verdiniz?


Ben üniversiteyi kazanıp İstanbul’a geldim ama eş zamanlı olarak modellik de yapmaya başlamıştım. Üniversiteye başladığım andan itibaren zaten çok farklı bir hayatın içerisindeydim. Bu piyasanın içinde çok farklı hayatlar gördüm ama ben özelimi ve yaşantımı hep korudum. Hiçbir zaman kendimi kaptırmadım.

Modellik mi yoksa oyunculuk mu sizi daha çok cezbediyor?

 

Modelliği aslında son birkaç yıldır bırakmış durumdayım. Sadece sevdiğim ve beğendiğim tasarımcı arkadaşlarımın defilelerinde yer alıyorum. Oyunculuk çok başka bir iş. Asla karşılaştıramam.

Oyunculuk geçmişiniz kısa  olsa da, çok iyi ve başarılı projelerin içerisinde yer aldınız. Gelen film ve ya dizi tekliflerine nasıl  karar veriyorsunuz?

 

Hiçbir zaman çok aceleci olmadım. Sabırlı olmaya çalıştım. Asla şan, şöhret ya da para için bir projenin içinde yer almadım. Sadece sevdiğim ve güvendiğim işleri seçtim. Projenin içime sinmesi ve beğenmem çok önemliydi. Bunun yanında beraber çalıştığım ekiple uyumun çok iyi olması lazım. Çünkü evinizden ve ailenizden çok o insanları görüyorsunuz ve huzur, uyum her şeyden önemli. Neticede duygusal bir iş yapıyoruz. Motivasyonunuzun iyi olması çok önemli.

Çok naif, sessiz, sakin, ılımlı,  doğal bir duruşunuz var. Gerçekte de  böyle midir Hande Subaşı?

 

Beni tanımayanlar, dışarıdan bakınca soğuk bulabiliyorlar. Yapım çok hareketli ve konuşkan değil. Arkadaşlarımla bir şeyler yapmayı, sosyal yaşamayı seviyorum ama yapı olarak daha sakinimdir. Birkaç gün çok gürültülü ve hareketli ortamlarda bulunduysam yalnızlığı  özlerim. Konuşmaktan ziyade daha  çok dinlemeyi severim mesela...

Patlama noktanız yok mu?

 

Var! Sakin, sessiz durandan korkacaksın (gülüyor). Onların patlaması daha büyük oluyor.

 

‘İkimizde de muziplik var’ Geçen yıl ağustos ayında evlendiniz. Nasıl gidiyor evlilik?

 

Evlilik güzel gidiyor. Sorumluluklar ve hayata bakışınız değişiyor. Bu da iyi bir şey. Evlilikte en önemli şey uyum. Birbirini çok fazla değiştirmeye çalışmadan, zorlamadan devam edince her şey yolunda gidiyor. Hayata aynı pencereden bakmak güzel.  

 

‘Evlilik aşkı  öldürüyor’ diye  klişeleşmiş bir yargı var. Sizce doğru mu?

 

O konuda belli kavramlar yok, yani ‘tamam şudur’ diyemiyorum. Ama benim yaşadığım ve hissettiğimden yola çıkarsak, sürekli beraber olduğundan dolayı bazı şeyler zamanla alışkanlığa dönüyor. Bu sadece aşk için değil, gittiğiniz bir mekanda da öyle. Artık  sürekli gittiğiniz için eski heyecanı kalmıyor ama orada olmayı seviyorsunuz. Fakat  üç-beş gün o tekdüzelikten uzak kalsanız, o kıpırtılar yeniden başlıyor. Tamamen aşkın bittiğini söyleyemem ama  duraklama dönemine giriyor.[reklam]

Hande Subaşı iyi bir ev kadını  olabildi mi?

 

Ben yıllardır iyi bir ev kadınıydım. Mutfakla ve evle ilgilenmeyi seviyorum. Temizlik ve yemeği iyi yaparım.

 

Eşiniz Can Tursan size ilginç bir  evlilik teklifi etmiş. Sizden dinleyebilir miyiz bir kez daha?

 

Evet (gülüyor). Birlikte yemeğe çıktık. Yemeğin üzerine Türk kahvesi söyledik ben de lavaboya gittim. O esnada Can da yüzüğü kahvenin içine atmış. Ben Türk kahvesini bitirdikten sonra bir de fal kapattım. Hâlâ yüzük yok, zaten haberim de yok (gülüyor). Masada ufak bir panik yaşanmış. Can da parmağını batırıp çıkardı yüzüğü, meğer telvenin içine girmiş (gülüyor)... Ben de “Falımı bozuyorsun” diye azarlamıştım onu.

 

Böyle eğlenceli ilginçlikler  ilişkinizde sıkça  tekrarlanıyor mu?

 

Oluyor. Can bana göre daha enerjik biri. İkimizde de biraz  muziplik var.

 

Yakında çocuk düşünüyor musunuz?

 

Kısmet bu işler. Bir planımız yok. İstiyorum aslında, çok uzak bir tarih gibi de gözükmüyor.

 

ALBÜM  YAPMAYI HiÇ  DÜŞÜNMEDiM

Müzikle ilgili bir yarışmaya katılmıştınız. Hatta albüm yapacağınıza dair haberler de çıktı... Bu heves bitti mi?

 

Albüm yapmayı hiçbir zaman düşünmedim. O yarışma, ünlülerin katıldığı bir şovdu. Müziği kendi özel hayatımda ve profesyonel yaşantımda kullanıyorum. Mesela geçen yıl bir müzikalde oynadım. Şimdi Eda ve Metin Özülkü'nün bir proje albümü var; birçok sanatçı onların şarkılarını seslendirecek. Ben de orada bir şarkı okudum.

 

 

BENNU YILDIRIMLAR İLE ÇOK ÖZEL RÖPORTAJ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin