Hangi dizi daha çok habere konu oldu?

Muhteşem Yüzyıl birinciliği kaptırmadı!

resim yok
16 Mayıs 2014 - 09:29
Magazin

Muhteşem Yüzyıl birinciliği kaptırmadı!


Medya Takip Merkezi'nin 05-11 Mayıs tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre Muhteşem Yüzyıl, 83 habere konu olarak iki haftadır zirvedeki yerini korudu.

Medya Takip Merkezi (MTM), 05 – 11 Mayıs tarihleri arası basında en çok haber olan ve televizyonda en çok reklam alan haftalık yerli dizileri ele aldı.

 

ARAŞTIRMA SONUÇARI DUYURULDU

MTM'nin haftalık diziler üzerinden yaptığı araştırmada en çok reklam alan yeni bölümleri ve tekrarları ayrı ayrı tablolar halinde incelendi.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL ZİRVEDE

MTM'nin 05 – 11 Mayıs tarihleri arasını kapsayan araştırmasına göre, yazılı basında en çok haber olan dizi Muhteşem Yüzyıl oldu. İki haftadır zirveyi bırakmayan Muhteşem Yüzyıl dizisi bu hafta da 83 adet yazı ve haberle liderlik koltuğunu bırakmadı.

Geçtiğimiz hafta 135. bölümüyle ekranlara gelen dizi, Hürrem Sultan'ın ölümüyle yasa boğulan Sultan Süleyman acısını yaşarken, Şehzade Selim tahta geçmek için planlar yapmasıyla ilgili çıkan haberlere konu oldu.[reklam]

BELGESELİ DE HABER OLDU

Bu sezon ekranlara veda etmeye hazırlanan dizide gelecek haftadan itibaren dizinin belgeselinin yayınlanacak olmasıyla ilgili çıkan haberlerle de basında yer aldı.

 

TAKİP EDEN DİZİLER

Muhteşem Yüzyıl’ı 65 haber adedi ile Kurt Seyit ve Şura, 59 adet haberle de Küçük Ağa dizisi takip etti.

 

HAFTANIN EN ÇOK HABER OLAN DİZİLERİ

1- MUHTEŞEM YÜZYIL 83
2- KURT SEYİT VE ŞURA 65
3- KÜÇÜK AĞA 59
4- KURTLAR VADİSİ PUSU 49
5- MEDCEZİR 44
6- KARADAYI 37
7- GÜNEŞİ BEKLERKEN 37
8- KARA PARA AŞK 33
9- SEKSENLER 31
10- YALAN DÜNYA 26

 

O DİZİ GERİ DÖNÜYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin