resim yok
10 Haziran 2012 - 00:00

 

Milliyet Cadde Yazarı Ali Eyüpoğlu bu yaz başlayacak yeni dizilerle ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı:
 
“Büyük bütçeli diziler bir bir “sezon finali” yapıp yaz tatiline çıkmaya başladı.
“Final” yapıp ekrana veda edecek diziler de belli…
Ömürlerinin biteceği günü bekliyor hepsi…
Peki onlar bitince televizyon kanalları neyle dolduracak o boşluğu?
Bu sorunun yanıtını öğrenmek için Kanal D, Show TV, Star TV ve atv yetkililerinden aldığım bilgiler ışığında bir dosya hazırladım.
Yazın hangi kanalın biten ya da tatile çıkan dizilerin boşluğunu hangi yapımlarla doldurmaya çalışacağını merak ediyorsanız, bu yazı sizin için:
 
FOX’TA İKİ DİZİ, BİR YARIŞMA
Oh Olsun
Metin Akpınar, Ayşe Erbulak, İpek Tuzcuoğlu, Haldun Dormen, İclal Aydın ve Mehmet Ali Kaptanlar’ı buluşturan dizinin konusu özetle şöyle:
Sabri (Metin Akpınar), eşi Mehtap (İpek Tuzcuoğlu) ve kızı İnciyle bir sitede villa satın alır. İkiz villaya komşuları tatildeyken taşınan aile, komşularının oğlu Kutlu’yla tanışır ve onu çok severler. Aile, komşularıyla çok iyi anlaşacaklarını düşünürken, tam tersi olur. Düşman kesilirler birbirlerine.
 
Dedemin Dolabı
Haziran ayında ekrana gelecek dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler var:
Serdar Özer, Ayçin Tuyun, Lemi Filozof, Mehmet Usta, Melis Kara, Arda Karıştıranlıoğulları, Aslı Omağ, Fulden Akyürek, Berna Koraltürk, Evren Duyal, Batuhan Ergün, Asena Keskinci, Ebubekir Öztürk, Salahsun Hekimoğlu ve Zekeriya Karakuş.
Dizinin konusu ise şöyle:
Oğlu Okyanus(10) ve kızı Çiçek (8) ile yaşayan antikacı İlyas, onlara genç yaşta ölen karısının yokluğunu hissettirmemeye çalışmaktadır. Okyanus, içine kapanık bir çocuktur, Çiçek ise hayalci bir kız. Ve bir gün hayatlarına giren sihirli bir dolap her şeyi değiştirir.
 
 
STAR TV’NİN YAZ SÜRPRİZİ
Star TV yaz ekranını beş yeni diziyle hareketlendirecek.Bu dizilerden dört tanesi dış, biri iç yapım.Seyirciyle yaz aylarında tanışacak bu dizilerden iyi iş yapanlar, sonbaharda başlayacak yeni yayın döneminde de sürecek.
“Başlıkta beş, ama yazıda dört dizinin castı hakkında bilgi var” dediğinizi duyar gibiyim. Star TV’nin yazın ekrana getireceği, ama yüksek sezonda da sürdüreceği bir dizi daha var. Koliba Film – Ata Türkoğlu’nun çekeceği sürpriz bir dizi olacak bu. Diğer dört dizinin yapımcısı, yönetmeni ve oyuncularına gelince:
 
Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu
Oyuncular: Mazhar Alanson, Seray Sever, Deniz Alnıtemiz, Ali Yoğurtçuoğlu, Erman Koç, Gözde Ayşe Melike Çerçi, Arzu Oş, Gözde Türkpençe, Ali Çatalbaş, Emin Şaylan, Engin Gürmen, Kerem Muslugil.
 
Yönetmen: Ömer Uğur
Oyuncular: Zafer Algöz, Şebnem Sönmez, Müjdat Gezen, Günay Karacaoğlu, Ümit Çırak, Çağlar Çorumlu, Melda Gür.
 
Yönetmen: Ümit Ünal
Oyuncular: Yetkin Dikinciler, Cem Bender, Derya Alabora, Mustafa Uğurlu, İdil Fırat, Erdem Akakçe.
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin