Hangi dizi ne zaman final yapacak?

Sevilen diziler yaz dönemi için sezon finali yapmaya hazırlanırken, bir yandan da yeterli reytingi alamayan diziler ekranlara veda ediyor.

Berfu Özlen
31 Mayıs 2017 - 09:58
Gündem

2016-2017 sezonu diziler için pek de hayırlı geçmedi. Birçok iddialı yapım, erken final yapmak zorunda kaldı.

Bu hengamede, hayatta kalabilen diziler içinse yaz tatili vakti geldi çattı. Dizilerin nihai ve sezon finallerinin listesini sizler için çıkarttık.

Fi

Her ne kadar yayın tarihi pek belli olmayan bir dizi olsa da, Fi dizisinin 12. bölümü ile final yapacağı açıklandı. 3'erli bölümler halinde yayınlanırsa, gelecek hafta Fi'nin sezon finali yapması muhtemel. Eğer bölümler teker teker yayınlanırsa, bu tarih ileri alınabilir. İkinci sezonunda Fi, yayın hayatına uyarlandığı serinin ikinci kitabının da ismi olan Çi olarak devam edecek. 

Beni Affet

Binli sayılara ulaşan bölüm sayısı ile, uzun soluklu bir dizi olan Beni Affet, yayın hayatına 2011 yılında Show TV'de başlamış olsa da, Star TV'de ekranlara geliyor. Dizi uluslararası arenada da Türkiye'de olduğu kadar ilgi görüyor. Beni Affet 16 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 1207. bölümü ile sezon finali yapacak.

Adını Sen Koy

Başrollerini Erkan Meriç, Hazal Subaşı, Ezgi Baran ve Yaprak Durmaz'ın paylaştığı TRT'nin haftaiçi her gün yayınlanan dram dizisi, Adını Sen Koy 26 Haziran'da sezon finali yaparak ekranlara veda edecek.

İçerde

Bu sezonun belki de en çok konuşulan dizilerinden olan İçerde, her ne kadar sosyal medyada en çok konuşulan dizi olsa da, beklenmedik bir kararla final yapacak. Yapımcıların "dizinin konusunu sulandırmamak" için aldığı bu karar sonucu aksiyon dizisi, 39. bölümü ile 19 Haziran'da yayın hayatına son verecek.

Bodrum Masalı

Geçtiğimiz yaz sonu yayın hayatına başlayan ve adı üstünde Bodrum'da geçen dizi, reyting yarışında varlık göstermek için çok çabalamış olsa da, 1. sezonu ile ekranlara veda edecek. Gençlik dizisi 4 Haziran'da yayınlanacak olan 40. bölümü ile izleyenlerine elveda diyecek.

Bu Şehir Arkandan Gelecek

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin'in dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek, beklenilen ilgiliyi göremediği için ilk sezonu ve 20. bölümü ile 7 Haziran Çarşamba akşamı veda edecek.

Hayat Şarkısı

Başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın olduğu dram dizisi Hayat Şarkısı 9 Şubat 2016'da başladığı yayın hayatına 6 Haziran'da yayınlanacak 57. bölüm ile veda ediyor. 

Kara Sevda

Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in yanında Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un da rol aldığı büyük ilgi gören ancak daha sonra seyirciyi elinde tutamayan dizi Kara Sevda, elveda demeye hazırlanıyor. Dizi 1 Haziran akşamı 74. bölümü ile final yapacak.

Diriliş Ertuğrul

TRT'nin sansasyonel dönem dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni bir dönemi konu almaya başlamak adına sezon finali yapıyor. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu konu alan dizi 17 Haziran'da sezon finali yapacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin