Hangi ünlü neyi asla giymez?

Ünlülerin nefret ettiği giysiler!

resim yok
03 Nisan 2014 - 11:05
Magazin

Ünlülerin nefret ettiği giysiler!

Giyim tarzları ve imajlarıyla milyonlara örnek olan sanat dünyasının ünlü kadınları gardıroplarında asla bulundurmayacakları eşyaları açıkladı.


Stilleriyle beğeni toplayan şöhretlere moda konusunda yapılan yanlışları ve asla giymeyecekleri kıyafetleri sorduk.

 

İşte ünlülerin dikkat çeken açıklamaları...

 

GÖSTERİŞİ SEVMEM

Selin Demiratar: Faz­la abar­tı­lı gö­ze ba­tan şey­le­ri sev­mi­yo­rum. Gös­te­riş­li kı­ya­fet­le­ri ve ta­kı­la­rı ter­cih et­mem. Me­se­la fos­for­lu renk­le­ri as­la kul­lan­mam. Kla­si­ğe ya­kın, za­rif par­ça­lar her za­man gö­zü­me da­ha gü­zel gö­rü­nü­yor.

 

VATKALI CEKETLER GİYMEM

Burcu Kara: Sırf mo­da di­ye ken­di­si­ne ya­kış­ma­yan şey­le­rin pe­şin­de koş­ma­yı an­la­mı­yo­rum. İn­san­lar bi­raz ken­di­le­ri­ni ta­nı­sa­lar bu tip ha­ta­lar yap­maz­lar. Ben de ken­di üze­rim­de bü­yük vat­ka­lı ce­ket­le­ri sev­mi­yo­rum ve giy­mi­yo­rum.

 

MODA DİYE HATA YAPIYORUM

İrem Sak: Vü­cut ya­pı­sı­nı bil­me­den sırf mo­da di­ye gi­yin­me ha­ta­sı­na ben de dü­şü­yo­rum. As­lın­da bu çok yan­lış ama tüm ka­dın­lar  bu­nu ya­pı­yor. Mo­da bi­le ol­sa hat­ta yı­lın mo­da­sı ol­sa da as­la leo­par de­sen­li bir el­bi­se giy­mem.[reklam]

KÜRK GİYMEM

Tanem Sivar: Mo­da ney­se onu giy­mek, ta­kip et­mek çok yan­lış. Gar­dı­ro­bu­ma sok­ma­ya­ca­ğım tek şey ise kürk­tür.

 

''LEOPAR DESENLİ...''

Nur Fettahoğlu: Bedenime uy­gun ol­ma­yacak şe­kil­de gi­yin­mek­ten hoş­lan­mı­yo­rum. Şık­lı­ğın en önem­li püf nok­ta­sı vü­cu­du­na gö­re kı­ya­fet­ler giy­mek­tir. Mo­da ol­sa bi­le as­la giy­me­ye­ce­ğim şey ise leo­par de­sen­li kı­ya­fet­ler.

 

''MANTAR GİBİ OLUYORUM!''

Sertab Erener: Sahnelerin sevilen sesi Sertab Erener şöyle konuştu: ''Beni genellikle rüküş bulurlar. Giyinmek insanın iç dünyasıyla alakalı bir durum. Küçük bir kadınım. Kıyafetlerimde bacak boyunu ayarlaman gerekiyor. Bol şeyleri giyince mantar gibi oluyorum.''

 

 

NUR FETTAHOĞLU'NDAN İTİRAFLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin