resim yok
08 Haziran 2011 - 00:00

Kanal D, televizyon tarihinin en başarılı dönem dizilerinden biri olan “Hanımın Çiftliği” dizisinin finali için özel bir gece düzenliyor.

 

Kanal D, büyük final için 1950’lerin açıkhava sineması konseptinde bir davet düzenliyor 

Kanal D de, hafızalardan uzun süre silinemeyecek bu büyük final için, bir davet organize ediyor.  

Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek “Hanımın Çiftliği Son” davetinde, 1950’li yılların Adana’sının atmosferi, açık hava sinemasında yaşatılacak. Dizide kullanılan döneme ait aksesuarlar ve eşyaların da sergileneceği davette, kır gazinosundaki yiyecek-içecek servisleri ise davetlileri, dizinin hikayesinin geçtiği yıllara nostaljik bir yolculuğa çıkaracak. 

Elde edilecek tüm gelir “Aile İçi Şiddete Son” kampanyasına bağışlanacak
Hanımın Çiftliği” dizisi hayranlarının da biletix’te satışa sunulan “Hamının Çiftliği Son” davetiyelerinden satın alarak konuk olabilecekleri gecede, elde edilecek tüm gelir, “Hürriyet Aile İçi Şiddete Son” kampanyasına bağışlanacak. 

17 Haziran akşamı saat 19.30’da bir kokteyl ile başlayacak ve cemiyet, sanat ile medya dünyasının seçkin isimlerinin konuk olacakları davette, “Hanımın Çiftliği” dizinin oyuncuları, yapım ekibi, Kanal D yönetimi ve tüm konuklar, saat 20.45’ten itibaren dizinin final bölümünü dev ekranda hep birlikte izleyecekler. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin