Hannibal'ın 3. sezonunda gizemli bir kadın!

Hannibal'ın 3. sezonunda gizemli bir kadın!

resim yok
20 Ekim 2014 - 16:32
Magazin

Thomas Harris'in ünlü serisi Hannibal'dan uyarlanan ve Red Dragon'a odaklanan NBC dizisi 'Hannibal'ın üçüncü sezonundan haberler gelmeye devam ediyor.

Yeni sezon çekimlerine 20 Ekim'de başlanacağı duyurulan dizinin oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.


İşte dizinin yeni sezon kadrosuna katılan yeni isim:

 

YENİ OYUNCU

Tao Okamoto, Hannibal'ın üçüncü sezon oyuncu kadrosunda.

 

KARAKTERİNİN DETAYLARI

2013 yapımı Wolverine filmindeki Mariko karakteriyle hatırlanabilecek Japon aktris, NBC'nin dramasında gizemli Lady Murasaki karakterine hayat verecek.

 

CAZİBELİ GÜZEL

Deadline'ın haberine göre, karanlık ve gizemli olarak nitelenen karakter ayrıca karanlık sırra sahip çekici, cazibeli ve klasik güzelliğe sahip birisi olarak tanımlanıyor.[reklam]

KARİYERİ

1985 Chiba, Japonya doğumlu olan genç oyuncu Tao Okamato, oyunculuk kariyerinde özellikle Hugh Jackma'ın karşısında oynadığı 2013 yapımı Wolverine filmindeki Mariko karakteriyle biliniyor.

Genç aktris ayrıca hazırlıkları süren 'Batman v Superman: Dawn of Justice' filminde Mercy Graves karakteriyle karşımıza çıkacak.

 

3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hannibal'ın üçüncü sezonunun 2015 baharının sonlarına doğru ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

Dizi fanları, Hannibal'ın Ocak-Şubat ayı gibi sezon ortası dönemde ekranlara gelmesini istese de çekimlerin henüz yeni başlayacak olması nedeniyle sezonun ancak Nisan ya da Mayıs ayına yetişebileceği gözüküyor.

 

 

ELIZABETH PENA HAYATINI KAYBETTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin