Happy Day'in yıldızı Erin Moran hayatını kaybetti

Ünlü sitcom Happy Day dizisinde canlandırmış olduğu Joanie Cunningham karakteriyle tanınan aktris Erin Moran 56 yaşında hayatını kaybetti.

Volkan Küçükel
23 Nisan 2017 - 22:26
Gündem

Ünlü sitcom Happy Day'de canlandırmış olduğu Joanie Cunningham karakteriyle tanınan aktris Erin Moran 56 yaşında hayatını kaybetti.

The Associated Press tarafından doğrulanan gelişmeye göre oyuncunun ölüm nedeni henüz belli değil ve otopsi sonuçları bekleniyor.

HAPPY DAY İLE ÜNLENDİ

1974-1984 seneleri arasında rol aldığı Happy Days dizisinde Richie Cunningham'ın (Ron Howard) küçük kız kardeşi Joanie'ye hayat veren Moran özellikle bu rolüyle ünlendi.

17-04/23/erin-moran-1.jpg

MORAN'IN KARİYERİ

1982-1983 seneleri arasında romantik komedi dizisi Joanie Loves Chachi'de Scott Baio ile birlikte başrolleri de paylaşan aktris ayrıca Family Affair, The Smith Family, Gunsmoke, The Love Boat, Murder, She Wrote, Diagnosis Murder, Dickie Roberts: Former Child Star ve The Bold and the Beautiful gibi çeşitli yapımlarda irili ufaklı rollerle boy gösterdi.

Oyuncunun rol aldığı son yapım 2010 senesindeki Not Another B Movie isimli komedi filmiydi.

17-04/23/erin-moran.jpg

Ölüm haberini aldıktan sonra Happy Days'te Arthur 'Fonzie' Fonzarelli karakterini canlandıran Henry Winkler ve aynı dizide Richie Cunningham karakterini canlandıran Ron Howard gibi aktrisin dost ve yakınları sosyal medya üzerinden üzüntülerini belirttiler.

17-04/23/twitter.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin