Happy! dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ne?

Happy! dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ne? Syfy'ın merakla beklenen yeni dizilerinden "Happy!"nin başlangıç tarihi resmileşti.

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2017 - 00:13
Gündem

Syfy'ın merakla beklenen yeni dizilerinden "Happy!"nin başlangıç tarihi resmileşti.

"HAPPY!" 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yayıncı kanaldan yapılan basın açıklamasına göre dizi, 29 Kasım Çarşamba akşamı Syfy ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

BİR ÇİZGİ ROMAN UYARLAMASI

Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan Happy!, New York Times en çok satanlarda ismini sıkça duyduğumuz yazar Grant Morrison ve Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından ekranlara uyarlanıyor.

17-08/27/happy-meloni.jpeg

"HAPPY!" KONUSU

Dizinin hikayesi ise kısaca şöyle: Yozlaşmış, alkol düşkünü eski bir polis, şimdilerin kiralık katili Nick Sax (Christopher Meloni; Law & Order: SVU) günlük cinayet işleri, ruhsuz ilişkiler ve ihanet olaylarıyla hayatını yaşamaya devam etmektedir.

Aldığı bir işte bir şeyler yanlış gittiğinde minicik, aşırı pozitif, mavi kanatlı hayali bir at olan Happy (Patton Oswalt) hayatına girecektir. Artık hayatında her şey eskisinden farklı olacak ve ikili bir takım haline gelecektir.

17-08/27/happy-syfy.jpg

DİZİNİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Morrison (Batman, The Invisibles) ve Brian Taylor (Crank, Gamer) ikilisinin yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yapımcı kadrosunda ayrıca Neal Moritz, Pavun Shetty, Toby Jaffe, Meloni ve showrunner Patrick Macmanus yer alıyor. Taylor aynı zamanda pilot yönetmenliğini üstlenen isim.

17-08/27/happy_1.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Pilot bölümde mavi kanatlı ata ses veren isim Bobby Moynihan'dı ancak pilot bölümün ardından değişikliğe gidildi ve karaktere Patton Oswalt ses verecek.

Oyuncu kadrosunda Oswalt ve Meloni dışında Patrick Fischler, Zabryna Guevara, Ritchie Coster, Joseph D. Reitman, Joe Perrino, Lili Mirojnick, Gus Halper gibi isimler yer alıyor.

"Happy!" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin