Happy! dizisinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim!

Happy!'nin prömiyer tarihi yaklaşırken oyuncu kadrosuna dair haberler gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
25 Eylül 2017 - 17:30
Gündem

Syfy'ın merakla beklenen dizilerinden "Happy!"nin prömiyer tarihi yaklaşırken oyuncu kadrosuna dair haberler gelmeye devam ediyor.

Debi Mazar (Younger) ve Michael Maize (Mr. Robot) ikilisi Universal Cable Productions yapımcılığındaki dizinin oyuncu kadrosuna tekrar eden rollerle katılan yeni isimler oldular.

"HAPPY!" KONUSU

Grant Morrison ve Darick Robertson ikilisinin yaratıcısı olduğu aynı isimdeki çizgi romandan esinlenerek ekranlara uyarlanan Happy!; alkol düşkünü, yozlaşmış eski bir polis, şimdilerin kiralık katili Nick Sax (Christopher Meloni) karakteri üzerine odaklanıyor.

Kirli işler, romantiklikten uzak ilişkiler ve ihanetlerle yaşamına devam eden Nick Sax'ın hayatına, aldığı yeni işte bir şeyler yanlış gittiğinde minicik, aşırı pozitif, mavi kanatlı hayali bir at olan Happy (Patton Oswalt) girecek; bundan sonra Nick'in hayatında her şey eskisinden farklı olacak ve bu muhteşem ikili harika bir takım haline gelecektir!

17-09/25/happy-fotograf.jpg

HAPPY!'NİN YENİ OYUNCULARI VE ROLLERİ

Yeni oyuncuların dizideki rollerine kısaca bakacak olursak;

Debi Mazar; detaylı bir intikam planına sahip, çıkarcı ve işini bilen Isabella Scaramucci; Michael Maize ise iğneleyici bir mizah anlayışına sahip ürkütücü silah satıcısı Le Dic karakterine hayat verecek.

Son dönemde Younger dizisinde Maggie karakteriyle karşımıza çıkan 53 yaşındaki Debi Mazar ayrıca Entourage ve Jonas gibi dizilerde tekrar eden rollerle yer aldı. Elementary, Happily Divorced, The Practice ve Melissa & Joey aktrisi konuk oyuncu olarak izlediğimiz yapımlar.

17-09/25/debi-mazar-michael-maize.jpg

Son dönemde Mr. Robot dizisinde (Lone Star) karşımıza çıkan 43 yaşındaki aktör Michael Maize ise True Blood, Hawaii Five-0, The Blacklist, Blue Bloods ve Rizzoli & Isles gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. Aktör, geçtiğimiz günlerde Joe Manganiello ve Sofia Vergara ile birlikte rol alacağı Stano filminin çekimlerini tamamladı.

HAPPY! 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda Oswalt ve Meloni dışında Patrick Fischler, Zabryna Guevara, Ritchie Coster, Joseph D. Reitman, Joe Perrino, Lili Mirojnick, Gus Halper gibi isimlerin yer aldığı Happy!, değişen prömiyer tarihiyle 06 Aralık'ta Syfy ekanlarında izleyicilerle buluşacak.

"Happy!" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin