Happy Valley'in yaratıcısından ilgi çekici yeni proje!

Happy Valley'in yaratıcısı Sally Wainwright'tan yeni proje...

resim yok
19 Mayıs 2015 - 13:51
Magazin

Son olarak The British Academy of Film and Television Arts'ın (İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi) her sene düzenlediği BAFTA Television Awards'ın (BAFTA Televizyon Ödülleri) 2015 senesi organizasyonunda The Missing, Line of Duty, Peaky Blinders gibi dizileri geride bırakıp en iyi drama ödülünü kazanarak dikkatleri üzerine çeken Happy Valley dizisinin yaratıcısı Sally Wainwright bir yandan farklı projeleri kovalamayı sürdürüyor.
 

YENİ PROJE

51 yaşındaki İngiliz yazar-yapımcı Wainwright, Brontë kardeşleri konu edinen ve BBC One'da ekranlara gelecek 'To Walk Invisible: The Brontë Sisters' isimli filmin hazırlıklarına başladı.
 

2016'DA

Sally Wainwright'ın hem senarist hem de yönetmen olarak yer alacağı 120 dakika süreli film, 2016 senesi içinde BBC One ekranlarına gelecek.
 

KARDEŞLERİN İLGİ ÇEKEN HİKAYESİ

Peki filme konu olan Bronte kardeşler gerçekte kimdir? Bronte kardeşler 19. yüzyıl edebiyatında unutulmaz eserler bırakmış üç kız kardeştir. Patrick Bronte adında bir ingiliz papazın kızları olan Charlotte, Emily ve Anne Bronte Kuzeybatı İngiltere'de Thornton’da doğdu. 1820'de Yorkshire'ın doğusunda, Haworth'ta mezarlığa bakan kasvetli bir eve taşındılar. Hayatlarını biraz olsun değiştirebilen tek şey edebiyat oldu. Zamanla İngiliz edebiyatının sayılı yazarları arasına girdiler. Branwell adında, resme kabiliyetli fakat içkiye ve esrara düşkün bir de erkek kardeşleri vardı, genç yaşta öldü.
 

KONUSU

To Walk Invisible: The Brontë Sisters'ın çekimleri BBC Wales yapımcılığında Yorkshire'de gerçekleştirilecek. Filmin hikayesi üç kız kardeşin birbirleriyle ve kendi kendini yetiştirmiş olan babalarıyla ilişkilerini keşfetme ekseninde gelişecek.
.
Broadcast'ın haberine göre Bronte kız kardeşlerin, son senelerinde alkol ve uyuşturucu bağımlılığından muzdarip olan erkek kardeşleri Branwell ile olan ilişkileri de incelenecek.
.
Wainwright; Charlotte, Anne ve Emily Brontë'yi şu sözlerle tanımlıyor: ''Üç büyüleyici, yetenekli ve dahi Yorkshire kadını...''
.
To Walk Invisible: The Brontë Sisters'ın oyuncu kadrosuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmış değil.
 

'HAPPY VALLEY' İÇİN DE ÇALIŞIYOR

Happy Valley yazarı Sally Wainwright geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada,ilk sezonundaki yüksek başarısının ardından Happy Valley'in ikinci sezon için yenilenmesinin ve beklentilerin yüksek tutulmasının kendisi için senaryo yazım aşamasında biraz baskı oluşturduğunu söylemişti.
.
JUDE LAW'IN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin