resim yok
20 Haziran 2011 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl’ dizisine konuk oyuncu olan Bergüzar Korel, canlandırdığı Sinyore Terese’nin güzelliğiyle başta Hürrem Sultan, tüm harem kadınlarını kıskandıracak

 

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel üç yıl sonra aynı sette buluştu. Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç gibi isimlerden oluşan güçlü kadrosuyla reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin çarşamba yayınlanacak sezon finalinde Bergüzar Korel de rol alıyor. 

* Daha önce Korel’in başrol oyuncusu Meryem Uzerli’yi kıskandığı iddia edilmişti. Dizideyse Korel, güzelliği başka kadınları kıskandıran dul bir kadını canlandırıyor.
 

* İstanbul’da yaşayan Venedik Kralı’nın oğlu Alvise Gritti’nin, eşini yeni kaybeden kız kardeşi Sinyore Monica Terese rolüyle kamera karşısına geçen Korel, rolü için İtalyanca dersi de aldı.
 

* Dizinin son bölümünde Hatice Sultan, sarayında vereceği davet için hazırlık yapıyor. Sultan Süleyman’ın hazır bulunacağı yemeğe, Gritti ve kız kardeşi de davetli.  
 

* Eşini yeni kaybeden Gritti’nin kardeşi Sinyore Teresse, oldukça güzel, Avrupalı bir kadın. Onun güzelliği başta Hatice ve Hürrem Sultan olmak üzere, haremdeki bütün kadınları rahatsız ediyor. 

Sezon finali fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin