resim yok
13 Ocak 2013 - 00:00

 

Pazar gecesi Boğaz Köprüsü’nden atlayan yazar Metin Kaçan’ın (52) cesedine hâlâ ulaşılamadı.
 
Kaçan’ın ağabeyi Hasan Kaçan, pazar gününden beri denizde teknelerle kardeşinin cesedini arıyor. Büyük şok yaşadıklarını belirten Kaçan “Herkes çok üzgün, 84 yaşında bir annemiz var, onun için de ayrıca endişeleniyoruz. Beş gündür denizdeyiz. Sağ olsun, Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı) bir sürü tekne ayarlamış, bayağı bir aradık ama maalesef sonuç alamadık. Balıkçılar ve kıyı emniyetinden nereden çıkabilir diye bütün bilgileri aldık. İnşallah çok açıklarda değildir. Şimdi 3 gün lodos varmış, lodosta çıkabilme ihtimali daha fazlaymış. Bekliyoruz” dedi.
 
Ceset bulunamadığı için cenaze töreniyle ilgili din büyüklerine danışacaklarını belirten Kaçan, “Bu konuda belli bir süre olmalı, din büyüklerimize sorup ona göre hareket edeceğiz” diye konuştu.
 
Kardeşinin intihar etmesine anlam veremediğini belirten Kaçan, şöyle konuştu: “O sabah yeğenimle alışveriş yapmış, bir sürü sigara almış. Kafasına böyle bir şey koyduysa niye o kadar sigara aldı?”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin