resim yok
01 Mayıs 2013 - 00:00

'Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultan'ı Selma Ergeç'in hareketi çevredekileri şaşırttı.

 

Selma Ergeç bakın ne yaptı?


İstanbul’da kural tanımayan sürücüler kervanına ünlü oyuncu Selma Ergeç de katıldı.

 

Etiler'de görüntülendi

Rol aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisiyle yıldızını parlatan eski manken önceki gün canı kahve çekince soluğu Etiler’de aldı.

Oyuncu yeni aldığı otomobilini valelere vermeye yanaşmayınca çareyi yaya kolunu kapatıp kaldırıma çıkmakta buldu.

“Hemen geliyorum” diyerek, mekanın önündeki görevlilerden müsaade isteyen Ergeç daha sonra girdiği kafede kahvesini alıp dışarı çıktı.

 

Kaldırımı işgal etti


Yaklaşık 10 dakika kaldırımı işgal eden oyuncu bu hareketiyle herkesi şaşırtırken, diziden ne zaman ayrılacağını soran gazetecilere “O konu hakkında size bir şey söyleyemem. Şimdilik tatil planları yapıyorum” diye konuştu.

 



Dizide bu hafta neler olacak?

Muhteşem Yüzyıl dizisinde bu hafta; Mimar Sinan, Hürrem’in külliyesini yapması için çağrılıyor ve Mimarbaşı oluyor. Şah Sultan ve Lütfi Paşa’nın arasını açmaya çalışan Hürrem yeni bir oyun oynuyor. Bunun farkında olmayan Şah Sultan, evliliğe mani olmak için elinden geleni yapıyor. Ancak Hürrem, kızını öyle bir gerçekle yüzleştiriyor ki Mihrimah’ın ve imparatorluğun kaderi değişiyor!

Lütfi Paşa’nın vezir-i azam olmasıyla divandaki tüm gücünü kaybeden Hürrem, vakit kaybetmeden harekete geçer. Bir yandan Lütfi Paşa ile Şah Sultan’ın arasını bozmaya çalışırken, diğer yandan Mihrimah’ı Rüstem ile evliliğe ikna etmeye çabalar. Çünkü Süleyman bu evlilik için kızının rızasını şart koşmuştur.
[reklam]
Mihrimah ise hala Malkoçoğlu’nun peşindedir. Onun Venedikli bir kadınla buluştuğunu öğrenince kıskançlıktan deliye döner.

Süleyman, Şehzade Mustafa‘nın denize açıldığını duyunca onu Bursa’ya çağırır ve oğluna unutulmayacak bir ders verir. Mustafa bu buluşmada babası ile arasındaki uçurumun gittikçe büyüdüğünü fark eder. Süleyman’ın Şehzade Mehmet’e olan yakınlığı onu daha da yaralar.

Şah Sultan ile kavga eden Lütfi Paşa hırsına yenilince Hürrem’e büyük bir fırsat verir. Hürrem ise Mihrimah’ın Bali Bey’den vazgeçmediğini fark eder. Kızını gerçeklerle yüzleştirmenin vakti gelmiştir. Annesinin oyunuyla darmadağın olan Mihrimah, herkesi şok edecek bir karar verir.

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'A ŞOK SUÇLAMA! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin