resim yok
03 Aralık 2011 - 00:00

 

Bir fenomen haline gelen “Muhteşem Yüzyıl”ın Hatice Sultan’ı Selma Ergeç, InStyle dergisi için modellik yaptı. Nefes kesen kombinlerle poz veren başarılı oyuncu, çekim sonrası diziye ve modaya dair soruları da yanıtladı.
Her hafta izlenme rekorları kıran “Muhteşem Yüzyıl”da sarayın naif sultanı olarak izliyoruz onu... Dramı milyonları hüzünlendiriyor, herkes Pargalı ıbrahim’le akıbetini merak ediyor. Selma Ergeç’le bir araya gelince de sohbet ister istemez diziden ve set ortamından açılıyor.
 
Ergeç, ekibinde olmaktan mutluluk duyduğu “Muhteşem Yüzyıl”a dair şöyle konuşuyor: “ıçinde duygu barındıran bir iş yapıyoruz ve dolayısıyla rutine bağlamak gibi bir şansımız yok. ‘Muhteşem Yüzyıl’ı diğer dizilerden ayıran en önemli özelliği, her bölümün kendi içinde bir heyecanının olması. Her bölümde bir önceki bölümün üstüne çıkma duygusu, tüm ekibin performansını ilk günkü gibi yüksek tutuyor.”
 
Güzel oyuncu sürekliliği olan bir projede yer almaktan dolayı çok enerjik ve mutlu gözüküyor. O da bunu doğrularcasına şöyle diyor: “Devam eden bir işin en güzel yanı tabii ki çalışabiliyor olmak. Açıkçası ben çalışmadığım zamanlarda çok mutsuz oluyorum. Bir de çok sevdiğim ve ortaya çıkan işten memnun olduğum bir projede yer aldığım için ekstra mutluyum.”
   
BENİM SUSACAĞIM YERDE O DELİRİYOR          
 
Söz dönüp dolaşıp oyunculukla ilgili kendini kanıtladığı Hatice Sultan karakterine gelince, Ergeç’in gözlerinin içi parlıyor: “Hatice Sultan karakteri çok değişti. Ona dair benim bile şaşırdığım bazı şeyler oldu ve daha lezzetli bir karakter haline gelmeye başladı. Hatice Sultan, benim kendi hayatımda yapmadığım, belki de asla yapamayacağım her şeyi yapıyor. Zaman zaman benim konuşacağım yerde o susuyor, zaman zaman da benim susacağım, sakin olacağım yerde o deliriyor. Tam zıttım olan bu karaktere hayat verirken, kendi içindeki neden sonuç ilişkisini anlamaya çabalıyorum. Sonrasında canlandırmak zaten oldukça keyifli.”
 
KARGO VE İSPANYOL PAÇADAN VAZGEÇMEM
 
Modayı yakından takip ediyor Ergeç... Ama her ne kadar “out” olsalar da kargo ve ıspanyol paça pantolonlardan vazgeçemiyor. Vazgeçilmez modacıları ise şunlar: “Uzun vadeli moda planlarım arasında mutlaka bir Chanel döpiyes edinmek var. Onun dışında Tom Ford’un 1996’da yaptığı kış koleksiyonunun her zaman hastasıyım. Yabancı modacılardan Vera Wang, Nina Ricci; Türkler’den de Ümit Ünal ile Hakaan’ın yıllar önceki tasarımlarını hâlâ giyiyorum. Bir de Gamze Saraçoğlu son dönemlerde rahat çalıştığım isimlerden.”
 
TARÇINLI TÜRK KAHVESİNİN MÜPTELASIYIM
 
Kahve markası Selamlique’ın yüzü olan Selma Ergeç, enteresan bir şekilde bu projeye “Muhteşem Yüzyıl”dan önce, markanın ortakları Caroline Koç ve Banu Yentur ile frekanslarının uyuşması üzerine dahil olmuş. Başlarda kahveyle pek arası olmayan güzel oyuncu sözlerini şöyle sürdürüyor: “Selamlique ile tanıştıktan sonra Türk kahvesi içmeye başladım ve özellikle de tarçınlısının müptelası oldum. şahane tekstil ürünlerini bulabildiğim bir diğer marka Haremlique ile de bu vasıtayla tanıştım. Markanın kendine özgü bir stili var, kalitesiyle de insanı ürüne temas etmeye teşvik ediyor. Bıraktığı huzur hissi, tüm evimde ürünlerini tercih etmem için belki de en önemli sebeplerden...”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin