Haven 4. sezon ne zaman başlıyor?

Haven hayranlarının beklediği açıklama sonunda geldi!

resim yok
10 Temmuz 2013 - 15:23
İptal - Onay

Haven hayranlarının beklediği açıklama sonunda geldi!

 

İşte detaylar:

 

Geri sayım başladı


FBI ajanı Audrey Parker'ın küçük bir kasaba olan Haven'e bir suç vakasından dolayı gelmesi ve kafasını kurcalayan olayları araştırmak amacıyla burada kalmaya karar vermesinin ardından kasabanın gizemli sırlarını keşfetmeye başlaması ile birlikte gelişen olayları konu edinen doğaüstü temalı dizi Haven'ın 4. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

 

İşte o tarih

Dizi, 13 Eylül Cuma akşamı Syfy ekranlarında yeni sezon prömiyerini gerçekleştirecek. İzleyiciler diziyi bu sezon da Cuma akşamları takip edecek.

 

Yeni sezon detayları

Stephen King'in The Colorado Kid romanına dayanarak Sam Ernst ve Jim Dunn ikilisi tarafından senaryosu kaleme alınan Haven'ın dördüncü sezonu için 13 bölümlük sipariş verilmişti. Dizinin ilk üç sezonu da 13 bölümden oluşmuştu.

İlk üç sezonundaki izlenme oranları ile kanalı memnun eden Haven bakalım bu sezon nasıl bir ekran performansı gösterecek.

Syfy başkanı Mark Stern, diziden duyduğu memnuniyeti:
[reklam]
''Audrey Parker'ın hikayesinin devamını göreceğimiz ve ürpertici, tuhaf kasaba Haven'da bu sezon yaşanacaklara tanık olacağımız için sanırım bundan daha fazla mutlu olamazdık. Yetenekli prodüksiyon ve yaratıcı ekibin, Emily Rose, Eric Balfour ve Lucas Bryant liderliğindeki renkli karakterleri dördüncü sezonda nereye götüreceğini görmek için oldukça heyecanlıyız.'' sözleriyle dile getirmişti.

Entertainment One & Big Motion Pictures yapımcılığında hazırlanan Haven'ın oyuncu kadrosunda Lucas Bryant (The Vow, Queer as Folk), Eric Balfour (Skyline, 24) ve Emily Rose (E.R., Brothers and Sisters) gibi isimler yer alıyor.

 

Merak uyandıran hikaye

 

Dizinin üçüncü sezon finali oldukça heyecanlı ve merak uyandırıcı bir noktada sonlanmıştı. Baklaım, yeni sezon bölümleriyle beraber hikaye nereye doğru gidecek...

 

 

BREAKING BAD'DE ÖYKÜ NASIL SONLANACAK? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin