Haven severlere çifte müjde!

Haven severlere çifte müjde!

resim yok
29 Ocak 2014 - 14:53
İptal - Onay

Haven severlere çifte müjde!

Kablolu televizyon kanallarından Syfy ekranlarında izleyicilerle buluşan ve geçtiğimiz sene sonlarına doğru dördüncü sezonunu tamamlayan doğaüstü temalı dizi Haven'dan beklenen haber geldi.


Dizinin geleceğine dair karar alındı.

İşte detaylar:

 

YENİ SEZON ONAYI

FBI ajanı Audrey Parker'ın küçük bir kasaba olan Haven'e bir suç vakasından dolayı gelmesi ve kafasını kurcalayan olayları araştırmak amacıyla burada kalmaya karar vermesinin ardından kasabanın gizemli sırlarını keşfetmeye başlaması ile birlikte gelişen olayları konu edinen doğaüstü temalı dizi Haven'a yeni sezon onayı çıktı.

Kısacası dizi 5. sezonuyla ekranlarda boy göstermeye devam edecek.

 

BÖLÜM SAYISINDA SÜRPRİZ GELİŞME!

Asıl sürpriz ise sezonun bölüm sayısı.

 

Dizide Audrey Parker karakterine hayat veren Emily Rose'un da twitter hesabından paylaştığı üzere dizinin 5. sezonu toplam 26 bölümden oluşacak ve iki parça halinde izleyicilerle buluşacak.

 

NE ZAMAN EKRANLARA GELECEK?

Buna göre Haven'ın yeni sezonunun 13 bölümlük ilk parçası 2014'ün sonbahar döneminde ekranlara gelirken, geri kalan 13 bölüm ise 2015 senesi içinde ekranlarda olacak.[reklam]

Haven, son olarak dördüncü sezonun final bölümü olan 'The Lighthouse' ile 13 Aralık'ta ekranlara gelmiş ve 1.25 milyon kablolu kanal izleyicisi tarafından takip edilmişti.

 

SEVİLEN İSİMLER

Stephen King'in The Colorado Kid romanına dayanarak Sam Ernst ve Jim Dunn ikilisi tarafından senaryosu kaleme alınan Haven'ın oyuncu kadrosunda Emily Rose'un dışında Lucas Bryant ve Eric Balfour gibi oyuncular da bulunmakta.

Audrey, Nathan ve Duke'un yeni maceraları ve kasabanın hiç tahmin edilmeyen yeni sorunlarını öğrenmek ve izlemek için bir süre daha bekleyeceğiz.

 

ÇEKİMLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Entertainment One ve Big Motion Pictures ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yeni sezon çekimleri önümüzdeki bahar aylarında Halifax, Nova Scotia'da başlayacak.

 

 

JENNA DEWAN TATUM HANGİ DİZİYE KONUK OLUYOR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin