Hawaii Five-0 yıldızları Daniel Dae Kim ve Grace Park diziden ayrıldı!

Hawaii Five-0'da Chin Ho Kelly karakterine hayat veren Daniel Dae Kim ve Grace Park (Kono Kalakaua) yeni sezonda kadroda bulunmayacaklar.

Volkan Küçükel
05 Temmuz 2017 - 20:45
Gündem

CBS ekranlarının uzun soluklu dizilerinden Hawaii Five-0'ın sekizinci sezonunda iki önemli oyuncuyu artık göremeyeceğiz.

Chin Ho Kelly karakterine hayat veren Daniel Dae Kim ve Grace Park (Kono Kalakaua) yeni sezonda kadroda bulunmayacak isimler.

AYRILIK NEDENİ

Kaynaklardan Variety'e gelen bilgilere göre Park ve Kim, dizinin diğer yıldızları Alex O'Loughlin ve Scott Caan ile ücret eşitliği istedi ancak dizinin yapımcı şirketi CBS Television Studios'la tatmin edici bir anlaşmaya varılamadı.

CBS'ten kendilerine önerilen son rakamın O'Loughlin ve Caan'a göre yüzde 10-15 daha düşük olduğu belirtiliyor.

17-07/05/daniel-dae-kim-ve-grace-park.jpg

Dizinin yürütücü yapımcısı Peter Lenkov bu gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada "Pilot bölümü yazmaya devam ettiğim sıralarda Daniel ile tanışmamı asla unutmayacağım. Chin Ho Kelly'i oynayacak başka bir aktör olmadığından da eminim. Daniel'in geçen yedi sezon boyunca Hawaii Five-0'ın başarısının enstrümental bir parçası olduğunu söylememe gerek yok. Onu tanımak benim için bir ayrıcalıktı"ifadelerini kullanırken Grace Park için ise şöyle konuştu:

"Grace'in varlığı Hawaii Five-0'ın her bir bölümüne güzellik ve berraklık verdi. İlk günden itibaren karakterinin gelişimine yardımcı olan mükemmel bir iş ortağıydı."

Yayıncı kanal CBS'ten ise "Daniel ve Grace'in, 168 bölümün her birine kattıkları muazzam yetenek, mesleki mükemmellik ve aloha ruhlarından çok memnunuz. Heyecan verici yeni bir Hawaii Five-0 inşa etmemize yardım ettiler, kariyerlerinin devamında kendileri için en iyisini diliyoruz" açıklaması geldi.

David Shore ile birlikte geliştirdikleri Fox'un yeni yayın döneminde ekranlara gelecek medikal drama The Good Doctor projesi nedeniyle Kim'in Hawaii Five-0 ile yola devam edip etmeyeceği bir süredir merak konusuydu.

HAWAII FIVE-0 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hawaii Five-0'ın sekizinci sezonu 29 Eylül Cuma akşamı CBS ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

17-07/05/hawaii-five-0.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin