resim yok
26 Ocak 2013 - 00:00

 

Gişede kısa sürede başarıyı yakalayan ‘Celal ile Ceren’de Şahan Gökbakar’ın sevgilisini oynayan Ezgi Mola, tıpkı dışarıdan göründüğü gibi; sıcak ve samimi.
Çekimler sırasında en büyük derdinin gülmekten rol yapamaz hale gelmek olduğunu söylüyor oyuncu. Mola, bir de ‘içinden geldiği gibi’ yaşamayı becermek istiyor. 
 
Geçen yıla üç sinema filmi sığdıran Ezgi Mola, geçen hafta vizyona giren ‘Celal ile Ceren’de seyirciyi kahkahaya boğuyor. Bir yapı markette reyon görevlisi olarak çalışan ‘Ceren’i canlandıran oyuncu, “Çekimlerde en büyük derdim, adı derste, fazlaca eğlenmem oldu” diyor
 
Ceren rolünü kabul etme süreciniz nasıl gelişti?
Şahan’la daha önce ‘Kolay Gelsin’ diye bir doğaçlama sit-com’da çalışmıştık, çok eğlenmiştik. Zaten ‘Zoka’ programından beri kendisini takip ederim. Geçen sene takvimleri uyduramamıştık, sonrasında tekrar konuştuk. Şahan “Ne düşünürsün, işin de bitti” dedi. “Çok isterim birlikte çalışmayı” dedim bu sefer. Çok başarılı, kaliteli, bayağı komik bir film çıktı ortaya diye düşünüyorum.
 
 Nasıl bir karakter Ceren? 
Ceren 6 yıldır Celal’le bir ilişki yaşamakta. Her zaman karşılaşabileceğimiz ortalama bir kız. Bir yapı markette reyon görevlisi olarak çalışan, belli bir yaştan sonra bir ilişkiden beklentisi “Eee tamam artık, evlenelim, çocuklarımızı yapalım” şeklinde olan tatlı bir kız. Şahan’ın yazdığı ve Togan’ın çektiği şeyle oluşturmaya çalıştığım bir karakter.
 
 Gülme krizleri nedeniyle pek çok sahneyi tekrar çekmek zorunda kaldınız. Zor mu oldu Şahan Gökbakar’la karşılıklı oynamak?
Hiç zor değildi; her şeye çok hakimdi. Çok zordu; fazla gülüyordum. Anlayacağınız bu filmi çekerken benim en büyük derdim, adı dertse, fazlaca eğlenmem oldu. Saymadım ama bir sahneyi 20 kez çektiğimiz vardır herhalde. Hâlâ gülüyorum düşündükçe.
 
Tercih yapar mısınız? Film mi? Dizi mi?
İki iş arasında kaldıysam ve takvimden dolayı bir karar vermem gerekiyorsa, altından girer üstünden çıkar, iki işi de sevdiysem ikisini de yaparım. Ama önceliğin ne derseniz senaryo, rolüm, oynayacağım kişiler, çeken kişi ve yapım şirketi. Hepsi birbirine bağlı yapma ya da yapmama nedenlerim olur.
 
 ‘İyi oyuncu’ ne ifade ediyor size?
İyi oyuncu, kendini izlettiren oyuncudur bence. Zaten fazladan bir şey yapmasına gerek yoktur, izleyen herşeyi görür çünkü.
 
“İşlerimin hepsi ayrı değerli”Yer aldığınız projeler arasında ayrı bir önemi olan ya da olanlar hangileri?
Yaptığım tüm işler gerçekten ayrı ayrı değerli. ‘Hayatımın Kadınısın’, Türkan Şoray ve Uğur Yücel’in ortasında olduğum bir film. Nasıl ayrı bir yeri olmaz. ‘Hırsız Polis’ keza öyle, ‘Canım Ailem’ 40 yılın başı öyle ekip denk gelir. Hâlâ özlemle düşünüyorum bir daha öylesini yapabilir miyiz diye. Ve ‘Senden Başka’ Saadet Işıl Aksoy’la tanışıp bir daha hiç kopmadığımız iş olduğu için başkadır bendeki yeri.
 
 İşlerini beğendiğiniz yönetmenleri sayar mısınız?
Jim Jarmusch, Michel Gondry.
 
 Plan yapar mısınız? Yoksa akışına mı bırakırsınız?
Plan yaparım ama hep yapmadan, o an içimden geldiği gibi hareket etmeye özenirim. Umarım plansız yaşayabilmeyi de becerebilirim.
 
 2012’yi değerlendirirseniz neler söylersiniz? Ve tabii ki 2013’ten beklentileriniz neler?
Kayıplar üzdü beni, aniden giden kayıplar. ‘Hayır’lar bazen canımı acıttı, bazen araya uzun yollar girdi sevdiklerimle, çok özledim. Daha içten şeylerdi acı olanlar. Biraz daha somut bakarsak çok güzel üç sinema filmi yaptım. Beklentiler aynı, sağlık, huzur, başarı, bolluk bereket her daim hepimizin olsun.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin