resim yok
11 Ekim 2012 - 00:00

Zeynep Beşerler, hayalindeki evliliği anlattı

 
"Hayalimdeki gelinlik; sade, düz ama kesinlikle kabarık bir model... Abartıyı genel olarak seven birisi değilim. Belki sadece dantelden oluşur ama o da mutlaka düz olur. Taş, pul gibi şeyler benlik değil. Bu hayatta bir kere prenses kıyafeti giyiliyor, o da kabarık olsun.
 
Çeşme’deki büyük plajı kapatıp, orada bir plaj düğünü yapmayı çok isterim. Her şey bembeyaz olsun, denizin mavisi ile bütünleşsin... Akşam saatlerinde düğün başlasın, sonrasında da kaçta biterse artık!
 
İLLA EVLENEYİM  DİYE BİR DERDİM YOK
Ben en ideal evliliği annemle babamda gördüm. Annem ve babam çok iyi dostlar ve işin ilginç yanı her şeyi birlikte yaparlar, hiç ayrılmazlar. Otuz beş senedir bu böyle... Her şeyden önce dost olmak ve saygılı bir ilişki yürütmek en önemlisi galiba.
 
Evlenmek için evlenilmez, bu işler biraz kader kısmet. 'Aman illa evleneyim' diye bir derdim yok. Doğru insanı bulacağımı düşünüyorum.
 
AŞK, BENCE BİR DELİLİK HALİ   
* Aşkın tanımını yapmak zor, mantıklı bir açıklaması yok bence... Normal olmadığın, garip hareketler sergilediğin delilik hali bence. Bir insan tek bir kişiye aşık olur diye bir şey yok. Bir duyguyu tek bir kere yaşamak çok anlamsız geliyor. Üzüntü de bir duygu ve hayatımız boyunca bir kere üzülmüyoruz. Çocukluğumuzdan beri kaç kere aşık olmuşuzdur bir düşünsenize...
 
* Normalde kıskanç değilimdir, kimse umurumda olmaz ama aşıkken kıskanç olabilirim. Bu yüzden kimseye kıskanç değilim gibi bir garanti vermek istemem.
 
YARAMAZ BİR OĞLUM OLSUN İSTERİM
* Anne olmayı çok isterim. Hormonal bir şey sanırım bu. Belirli bir yaştan sonra tüm kadınlar anne olmak istiyor ama ben yirmi yaşındayken de bunu isterdim. Yaramaz, düz duvara tırmanan bir oğlum olsun çok isterim. Bunları söylediğim için belki ileri de pişman olacağım ama şimdilik böyle hissediyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin