Hayat Bazen Tatlıdır 18. bölümde Sevda kaza geçirdi

Hayat Bazen Tatlıdır dün akşam yayınlanan 18. bölümünde, Sevda'ya araba çarpması tüm sınıf arkadaşlarına büyük şok yarattı.

Sibel Karagöl
27 Şubat 2017 - 22:03
Yeni Bölüm

Hayat Bazen Tatlıdır dün akşam yayınlanan 18. bölümünde, Sevda'ya araba çarpması tüm sınıf arkadaşlarına büyük şok yarattı.

17-02/27/moto.jpg

 

Hayat Bazen Tatlıdır'ın dün akşam yayınlanan 18. bölümünde, Cerrah'ı evine akşam yemeğine davet eden Hayat, Cerrah'ı bambaşka bir hal ile karşılar. Herkesin Hayat'ın kötü yemek yaptığını söylemesiyle Cerrah bey başına geleceği anlamaya başlar. bezelyeli mısırlı ve kabuklu sahanda yumurtası ile karşılaşan Cerrah bu rezalet yemeği yer ve Hayat'ın beceriksiz hallerine sevgi dolu bakışlarla karşılar. Fakat bu olay dizinin geçen hafta yayınlanan 17. bölümünde Hayat'ı kaçırma şakasının intikamıdır. 



En başından beri Gözde'den hoşlanan ve bu aşkı gizli yaşayan Tarhan, Gözde'nin hayatındaki iki erkeğide sildiğini öğrenince kafası karışır. Emel ile karşılıklı birbirlerinden hoşlanmaya başlayan ikilinin akibeti ne olacak?

17-02/27/emel.jpg

Sevda'nın kardeşi ise Sevda'dan nefret ettiği için Koray'a asılmaya başlar. Sevda ise Koray'ı kıskandığını belli eder. Bu sırada Sevda Koray'ın canını acıtmak için Burak'ı sevdiğini söyler.

Sevda'nın bu tepkisi üzerine  Koray Burak'la cesaret testine başlar. Koray ile Burak motosiklet yarışı yapmak için hazırlanırken,Sevda son anda gelir ve Koray'a "Sana birşey olsun istemiyorum. Koray ben seni... " derken, bir anda son hızla gelen bir araba Sevda'ya çarpar. Kanlar içinde kalan  Sevda kurtulabilecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin