Hayat Bazen Tatlıdır oyuncu kadrosunda sürpriz isim

Dün akşam yayınlanan 13. bölümüyle ekranlara bomba gibi düşen ekranların sevilen gençlik komedi dizisi Hayat Bazen Tatlıdır oyuncu kadrosunda sürpriz isim dahil oldu.

Sibel Karagöl
23 Ocak 2017 - 22:57
Yeni Bölüm

Dün akşam yayınlanan 13. bölümüyle ekranlara bomba gibi düşen ekranların sevilen gençlik komedi dizisi Hayat Bazen Tatlıdır oyuncu kadrosunda sürpriz isim dahil oldu. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin 13. bölümden itibaren ekibe katılan Yıldız Asyalı, ilerleyen bölümlerde önemli karelerde karşımıza çıkacağı sinyallerini verdi.

17-01/23/w.jpg

Yıldız Asyalı Kimdir?

Başrollerinde Birce Akalay, Ufuk Özkan, Kanbolat Görkem Arslan gibi ünlü ve deneyimli oyuncuların yer aldığı Pazar akşamlarının vazgeçilmez gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin oyuncu kadrosuna Yıldız Asyalı dahil oldu. 1990'lı yıllarda çocuk ünlü olarak tanıdığımız  Yıldız Asyalı Eyvah Babam dizisiyle yıldızı parlamış, sonrasında Hayat Bilgisi ve Galip Derviş gibi dizilerde önemli rollerle kendini kanıtlamıştır.

17-01/23/yyy1.jpg

Sadece İş Arkadaşıyız

Hayat Bilgisi'nin tatlı Rüyası aynı dizinin uyarlanması oalrak kabul görülen Hayat Bazen Tatlıdır da ise bambaşka bir karekter ile izleyicilerin karşısına çıktı. ekranların sevilen gençlik komedi dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'ın 13. bölümüyle kadroya katılan Asyalı, Cerrah Bey'in avukatı Şule rolünü canlandırmaktadır. Şule Cerrah Bey'in avukatı olmasına rağmen, Hayat'a karşı kötü davranması gözlerden kaçmadı. İzleyenler ilk sahneden Hayat öğretmeni imalı sözlerle iğneleyen Şule'nin Cerrah ile sadece iş arkadaşından fazla olduğunu düşünmeye başlamıştır.

17-01/23/yyy4.jpg

Hayat Bazen Tatlıdır 14. bölümü 29 Ocak Pazar akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin