Hayat Şarkısı 38. bölüm fragmanında Hülya ve Kerim kaçırıldı

Farklı kurgusu ile izleyicilerin beğenisini toplayan Hayat Şarkısı 38. bölüm fragmanları yayınlandı. Hülya ve Kerim kaçırıldığı haberiyle heyecan dolu anlar yaşanacak yeni bölüm, yarın akşam ekranlarda olacak!

Sibel Karagöl
16 Ocak 2017 - 21:53
Yeni Bölüm

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı drama dizisinin Hayat Şarkısı 38. bölüm fragmanında Hülya ve Kerim kaçırıldı.

 17-01/16/hulya-ile-kerem-1484596066.Jpeg

Hülya ve Kerim kim olduğunu bilmediğimiz birileri tarafından kaçırılır. Cevher ailesi ise, son zamanlarda probler yaşayan çiftin yalnız kalmak istediklerini düşünerek ilk etapta endişenmeseler de, Hülya ile Kerem korku dolu anlar yaşamaktadır. Kerim ve Hülya'yı kimin kaçırdıüı konusunda bilgi almak için yarın akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümünü heyecanla bekliyoruz. 

Hayat Şarkısı 38. Bölüm Fragmanı

Hayat Şarkısı yeni fragmanında kaçırılan Kerim ile Hülya yalnız kaldıkları uzunca bir süreleri oluyor. Bir süredir ilişkilerinde sorunlar yaşayan çiftimiz, ilişkilerini ve geçmişlerini konuşma kararı alıyor. Aşkından ve ailesinden vazgeçmeyen, savaşçı ve inatçı karakteriyle tanıdığımız Hülya sonunda pes ediyor ve ilişkilerini tamamen bitirme kararı alıyor!

Hayat Şarkısı 38. Bölüm 2. Fragmanı

Farklı kurgusu ile izleyicilerin beğenisini toplayan Hayat Şarkısı, heyecan dolu yeni bölümüyle 17 Ocak Salı akşamı saat 20.00'da ekranlarda yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin