Hayat Şarkısı 39. bölüm fragmanında Kerim ve Hülya boşanacak mı?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, Hayat Şarkısı yeni bölümüyle 24 Ocak Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yarın akşam yayınlanacak bölümde Hülya Kerim'in Memo ile yurt dışına kaçmasını engelleyebilecek mi?

Sibel Karagöl
23 Ocak 2017 - 19:52
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Hayat Şarkısı 38. bölümünde ayrılma kararı alan Hülya ile Kerem herkesi şaşırtmıştı. Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı drama dizisi Hayat Şarkısı 39. bölüm  fragmanları yayınlandı.

17-01/23/hulya.jpg

Yarın akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak Hayat Şarkısı 39. bölümünde, birbirlerini seven Hülya ile Kerem boşanma kararlarında ısrarcı olacaklar mı?

Hayat Şarkısı 39. Bölüm Fragmanı

Zeynep ile Mahir'in Berlin kaçamağının basında yer almasıyla Cevher ailesi dahil herkesin haberi olacaktır. Geçtiğimiz bölümde Zeynep'i korumak için yalan söyleyen Hülya'nın başı derde giriyor. 

Hayat Şarkısı yeni bölümünde ayrılık kararının üzerine Hülya'nın ailesi üzüntü ve endişe içindedir. Bu sırada kararlarının arkasında duran Kerim, Memo ile birlikte yurt dışında bir hayat kurmayı istiyor.Buna tamamen karşı çıkan Hülya ise Kerim'i engellemek için elinden geleni yapıyor.

Hayat Şarkısı 39. Bölüm 2. Fragmanı

Hülya ile Kerem, geçmişte yaşananlara rağmen birlikte mutlu bir evlilik sürdürmeye devam edebilecekler mi? Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, Hayat Şarkısı yeni bölümüyle 24 Ocak Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin