Hayat Şarkısı dizisi yakında başlıyor

Yeni dizi Hayat Şarkısı'nda Burcu Biricik nikah masasına oturdu..

resim yok
03 Ocak 2016 - 17:50
Yeni Bölüm

Kanal D’nin, yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz-Mustafa Oğuz’un üstlendiği, başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştıkları, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı, senaryosunu ise Mahinur Ergun’un kaleme aldığı yeni dizisi “Hayat Şarkısı”n da rol gereği Burcu Biricik ve Birkan Sokullu nikah masasına oturdu.

 

Çekimleri Berlin’de başlayıp İstanbul’da devam eden dizinin çok ses getirecek olan düğün sahneleri Sait Halim Paşa yalısında çekildi. Çekimlerin bir gün sürmesine ve soğuk havaya rağmen oyuncular neşesinden ve enerjilerinden bir şey kaybetmediler.

 

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile merakla beklenen dizinin konusu ise şöyle; Aynı köyde doğup büyümüş kan kardeşler Bayram ve Salih’in aralarındaki anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocuklarını küçük yaşta nişanlarlar. Ancak farklı şehirlerde farklı yaşamlar sürdüren çocuklar evlenme çağına geldiğinde ise olaylar her iki aile içinde hiç beklenmedik bir şekilde gelişir.

 

Gerek internet gerekse sosyal medyada daha şimdiden merak uyandıran dizi “Hayat Şarkısı” çok yakında Kanal D’de.

 

 

Yapım                                     : Most Production

Yapımcı                                   : Gül Oğuz

Uygulayıcı Yapımcı                 : Soner Güven

Genel Koordinatör                   : Gülay Budak Mercan

Yönetmen                                : Cem Karcı

Senaryo                                  : Mahinur Ergun

Görüntü Yönetmeni                 : Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni          : Emine İnan

Sanat Yönetmeni                     : Pınar Yavuz

Oyuncular                               : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker(Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Cem Kenar(Genç Kaya), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin