Hayat Şarkısı dizisine Gülümse Yeter'den gelen transfer

Hayat Şarkısı dizisinin yayınlanan 39. bölümü itibariyle oyuncu kadrosuna Gülümse Yeter'in yakışıklı Kemal'ini dahil etti.

Sibel Karagöl
26 Ocak 2017 - 20:45
Gündem

Kanal D’nin sevilen dizisi “Hayat Şarkısı”nın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Kerim ile Hülya'nın tüm engellere ve komplolara rağmen tutunmaya çalıştıkları aşklarını konu alan, Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerini paylaştığı Hayat Şarkısı dizisine sürpriz bir isim dahil oldu.

17-01/26/hayat1.jpg

Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ, Seray Gözler, Olgun Toker, Pelin Öztekin, Deniz Hamzaoğlu, Almila Bağrıaçık ve Aydan Taş gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna 24 Ocak Salı günü ekrana gelen 39. bölümü itibariyle Pamir Pekin de katıldı.

17-01/26/pam.jpg

Geçtiğimiz hafta final yapan Gülümse Yeter dizisinde Pamir Pekin, Hayat Şarkısı'nda Hazer karakterini canlandıracak. Gülümse Yeter'de Kemal karakteriyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu daha önce Parmaklıklar Ardında ve Lale Devri, İlişki Durumu: Karışık, Muhteşem Yüzyıl gibi reytingi yüksek dizilerde de rol almıştır.

Hülya ile Kerim'im ayrılma kararı almasıyla diziye giren,Kerim’e aşık olan Kerim'in asistanı Melisa’nın abisi Hazer olarak diziye girmiştir ve ilk bölümünden itibaren Hülya’dan hoşlanmaktadır.

17-01/26/mel.jpg

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin