Hayat Şarkısı'nda Hülya Krizi!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayat Şarkısı bu akşam saat 20.00'da ekrana gelecek. Peki, Hayat Şarkısı 25. bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde!

Salı akşamlarının değişmez dizisi Hayat Şarkısı'nın birinci ve ikinci fragmanları Kanal D’de ve Kanal D resmi internet sitesinde yayınlandı. Geçen haftaki gerilim dolu bölümün ardından bu akşam 20.00’da yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak olan Hayat Şarkısı'nda birçok önemli sürpriz gelişme yaşanacak. Hayat şarkısı izleyenleri bu akşam yayınlanacak yeni bölümde akıllarındaki sorulara yanıt bulacak.

Annelik Tespit Davası Nasıl Sonuçlanacak?

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Hayat Şarkısı’nda Filiz’in açtığı annelik tespit davası Mehmet ile Filiz’in DNA’larının karşılaştırılması kararı ile sonuçlanacak.

Hülya Mahkeme Kararı Karşısında Ne Yapacak?

Filiz’in açtığı annelik tespit davasının Filiz ve Mehmet’in DNA’larının karşılaştırılması kararı ile sonuçlanması Hülya’yı deliye döndürecek. Mahkeme kararını öğrenen Hülya, evdeki herkes uyurken Mehmet’i alarak evi terk edecek.

Evin Hanımları Olayları Filiz’den Öğrenmeye Gidecek

Kanal D’nin çok sevilen televizyon dizisi Hayat Şarkısı’nda günden güne karmaşıklaşan olaylar sonrası Süheyla ve evin diğer hanımları işin içinden çıkamayacak. Filiz’in Mehmet’ten başka bir bebek için Kerim’e dava açtığını zanneden hanımlar toplanarak Filiz’e giderek diğer bebeği görmeye çalışacak.

 Hayat Şarkısı 25. Bölüm 1. Fragman

#https://www.youtube.com/watch?v=zTJ0UY0fz1E#

Hayat Şarkısı 25. Bölüm 2. Fragman

#https://www.youtube.com/watch?v=moCoeiXAh4g#

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin