Hayat Şarkısı'nı izlemek için 3 sebep

Kanal D’nin yeni dizisi, yarışa geç girip müthiş bir deparla öne çıktı. Sezonun hinlikte birinci fenomeni Hülya’nın hikâyesiyle henüz tanışmadıysanız hemen yakalayın.

resim yok
12 Mart 2016 - 00:20
Röportaj

1- KENDİNİ SEVDİREN ŞEYTAN

İlk bölümünden beri yeni ‘Kara Melek’ denen Hülya, Sanem Çelik’in yarattığı efsanevi karakterin karizmasına henüz ulaşamasa da, ‘küçük sarı şeytanlık’ yolunda epey yol kat etti. Gözüdönmüşlük, fırsatçılık, hainlik, sinsilik, acımasızlık, kurnazlık, her türlü oyun, dalavere, entrika ve tilkilik mevcut ama her seferinde dönüp dolaşıp kucağımıza yerleşen mırıldak kedi gibi kendini sevdiriyor. Karakterin çocukluğuna ilk bölümden iyi hâkim olmamızı sağlayan kurgunun başrolü sevmeyi başarmamızda büyük katkısı var.

 


2- SAHİCİ, ÇOK YÖNLÜ KARAKTERLER

Herkesin iyi-kötü, zengin-fakir, güzel-çirkin diye ayrıldığı dizi dünyamızda nihayet herkesin gerçek insana benzediği bir hikâye izliyoruz. Hülya (Burcu Biricik) gibi gelmiş geçmiş en şeytani planların mucidi bir kızın bile şefkatimizi hak edecek yanları var. Kerim’in (Birkan Sokullu) umursamazlığına, şapşallığına ne kadar gıcık olsak da içindeki iyiliği görüp affedebiliyoruz. Hatta sert baba Bayram (Ahmet Mümtaz Taylan) için bile kalbimizde bir köşe var.

 


3- YASAK AŞK DİNAMİĞİ

Kerim ve Hülya’nın her pisliğe rağmen ilerleyen bölümlerde âşık olacağını biliyoruz ama bir yandan da Hüseyin (Tayanç Ayaydın) ve Melek’in (Ecem Özkaya) yakınlaşması diziye yandan dinamik destek atıyor. Hem yasak aşk, hem Melek’in adı gibi melekliğiyle pamuklara sarılası hali hem de yıkılan evlilik derken dizinin temposu her geçen bölüm artıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin