Hayat Sırları dizisi ne zaman başlıyor? Hayat Sırları dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Most Production yapımını üstlendiği Hayat Sırları dizisi ne zaman başlıyor? Sosyal medyada oldukça konuşulan Hayat Sırları dizisi konusu ve oyuncu kadrosu hangi isimlerden oluşuyor. Hepsi haberimizin devamında...

Berfu Gürle
30 Eylül 2017 - 11:58
İptal - Onay

Kore dizisi My Father is Strange'ten uyarlanılarak yapılacak olan proje ile ilgili detaylar kesinleşmeye başladı. Hayat Sırları dizisi konusu ve oyuncu kadrosu belli olan dizinin yapımını Most Production üstlenecek. Dizinin senaryosunu ise Mahinur Ergün kaleme alacak. Hayat Sırları dizisi ne zaman başlıyor?

Yönetmenliğini Muratcan Oğuz'un yapacağı dizi ekrana gelmek için geri sayıma başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker ve Devrim Yakut yer alıyor.

Son olrak diziye yeni bir isim dahil oldu. Dila Hanım, Aşk ve Gurur dizilerinden tanıdığımız Ayfer Dönmez'de oyuncu kadrosunda yer alacak.

Hayat Sırları Yayınlanan Fragmanları

 

Dizinin yayınlanan fragmanlarının ardından henüz yayınlanacağı tarih belli değil. Çok yakında Star Tv ekranlarına gelecek.

17-09/30/hayat-sirlari-dizisi-oyuncu-kadrosu.jpg

Hayat Sırları dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan baba rölünü canlandıracak, anne karakterini ise Devrim Yakut oynuyor. Seher karakterini ise Hazar Ergüçlü oynayacak. Seher çok başarılı bir avukattır. İdealist bir yönetmen olan Burak karakterine de Ekin Koç can verecek. Seher ile Burak'ın bir türlü huzura kavuşamadıkları aşk hikayesi ve Seher'in ailesinin süprizli hayatına odaklanan Hayat Sırları dizisi Ekim 2017'de Star TV ekranında seyircisiyle buluşacak. 

17-09/30/hayat-sirlari-oyunculari.jpg

Hayat Sırları Dizi Çekimleri Başladı

24 Eylül tarihinde çekimlerine başlanan dizi için 2000 metrekarelik bir alanın 50 kişilik ekiple özel bir dekor çalışmasının yapıldığı öğrenildi. Ekibin çalışmalarının 6 ay sürdüğü ve İstanbul'da başlayan dizi Hayat Sırları'nın tanıtım çekimleri tamamlandı.

17-09/30/hayat-sirlari-hazar-erguclu-ekin-koc.jpg

Dizinin Konusu ve Karakterleri

Kuzgun ailesinin kimseye anlatamadıkları büyük sırları ve sevgiyle ördükleri mutlu yuvalarının sarsıntılı hikayesini anlatıyor. Burak ve Seher'in kalpleri acıtan, tutku dolu ve gizemli aşklarına şahit olurken, diğer taraftan Kuzgun ailesinin yaşadığı evlerinin sıcacık sevgi dolu hikayesine şahit olacağız.

Bu sevgi dolu ailenin her bir sırrın ortaya çıkışıyla sarsılması ve usul usul yaklaşan tehlikenin verdiği his beklenmedik bir anda hayatlarını alt üst edecektir.

İstanbul’un gözden uzak bir meskeninde sahip oldukları 20 masalık esnaf lokantası Kuzgun ailesinin herşeye rağmen ayakta durma çabasını ve hayat mücadelesini gösterecek. Derin ve büyük sırlarla dolu bu hikaye dokunduğu kalbe sevgisini hissettirirken yaşananlar can acıtacak. Sırlarını yüreğinde taşımak zorunda kalmış her seyirci bu sıradışı hikayenin bir parçası olacak.

Derinden etkileyen hikayesi ve usta oyuncuları ile Hayat Sırları dizisi Ekim ayında Star Tv'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin